Col·laboració del Sant Andreu amb ‘La Banqueta’

La UE Sant Andreu celebra la posada en marxa de Ràdio Fabra i especialment del programa esportiu ‘La Banqueta‘, que seguirà l’actualitat esportiva del club i de les altres entitats esportives de Sant Andreu de Palomar.

El Sant Andreu i ‘La Banqueta’ col·laboraran mútuament per a informar de l’actualitat esportiva del club quadribarrat i a facilitar-los la feina en benefici dels oients, aficionats i el poble. A més, el club està obert a col·laboracions dels membres del programa.

Així mateix, el club informarà puntualment de l’emissió de ‘La Banqueta’ i difondrà els podcasts del programa.

Més en

Promoció per dijous: dos acompanyants per soci

Premsa15 d'abril de 2019

Empats del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'abril de 2019

El Sant Andreu es desfà del Cerdanyola (3-0)

Premsa13 d'abril de 2019

El tren del ‘play off’ passa pel Narcís Sala

Premsa12 d'abril de 2019