Col·laboració del Sant Andreu amb ‘La Banqueta’

La UE Sant Andreu celebra la posada en marxa de Ràdio Fabra i especialment del programa esportiu ‘La Banqueta‘, que seguirà l’actualitat esportiva del club i de les altres entitats esportives de Sant Andreu de Palomar.

El Sant Andreu i ‘La Banqueta’ col·laboraran mútuament per a informar de l’actualitat esportiva del club quadribarrat i a facilitar-los la feina en benefici dels oients, aficionats i el poble. A més, el club està obert a col·laboracions dels membres del programa.

Així mateix, el club informarà puntualment de l’emissió de ‘La Banqueta’ i difondrà els podcasts del programa.

Més en

Celebrada la Junta General Ordinària d’Accionistes 2019

Premsa2 de desembre de 2019

Guillem Escarrabill causa baixa

Premsa2 de desembre de 2019

El Femení B completa un bon cap de setmana

Premsa1 de desembre de 2019

El Juvenil A perd la bona dinàmica (0-1)

Premsa1 de desembre de 2019