Col·laboració del Sant Andreu amb ‘La Banqueta’

La UE Sant Andreu celebra la posada en marxa de Ràdio Fabra i especialment del programa esportiu ‘La Banqueta‘, que seguirà l’actualitat esportiva del club i de les altres entitats esportives de Sant Andreu de Palomar.

El Sant Andreu i ‘La Banqueta’ col·laboraran mútuament per a informar de l’actualitat esportiva del club quadribarrat i a facilitar-los la feina en benefici dels oients, aficionats i el poble. A més, el club està obert a col·laboracions dels membres del programa.

Així mateix, el club informarà puntualment de l’emissió de ‘La Banqueta’ i difondrà els podcasts del programa.

Més en

Comunicat sobre la sentència del Tribunal Suprem

Premsa14 d'octubre de 2019

Empat insuficient (1-1)

Premsa13 d'octubre de 2019

Sant Andreu – Castelldefels: reprendre el rumb

Premsa12 d'octubre de 2019

Capgirar la dinàmica

Premsa11 d'octubre de 2019