El Sant Andreu ha perdut contra el Prat en un partit marcat per l’expulsió rigorosa de Juanma abans del descans. Carroza havia donat avantatge als quadribarrats, però el Prat ha aprofitat la superioritat numèrica per a remuntar el partit a la segona meitat, amb gols d’Àlex Pla, Poves i Sergi Moreno.

Els quadribarrats han completat una gran primera meitat, combinant el joc directe amb les possessions llargues. Josu, de falta, ha tingut la primera ocasió (7’). El Prat s’ha mostrat molt intens i directe, i ha tingut una doble ocasió en un xut de Padilla que ha desviat Segovia i una rematada de Poves a la sortida del córner que ha fregat el pal (17’).

Carlos ha tingut la primera dels andreuencs en rebre una passada de Felipe a l’esquena de la defensa, però Andrés ha rebutjat el xut del davanter quadribarrat (22’). El Sant Andreu estava còmode sobre la gespa del Sagnier, tocant amb criteri i defensant el joc directe dels locals. El gol ha arribat a pilota aturada: Josu ha centrat i Carroza s’ha imposat al segon pal per a donar avantatge als andreuencs (28’).

El gol ha estimulat el joc del Sant Andreu, que tocava i tocava mentre els jugadors del Prat corrien darrere la pilota. No obstant això, una triple decisió polèmica de l’àrbitre ha trastocat l’encontre. Primer ha obviat un possible penal sobre Felipe Sá (38’), i només quatre minuts després ha xiulat un penal dubtós sobre Sergi Moreno i ha expulsat Juanma.

El moment era clau, just abans del descans, i Segovia ha aturat el llançament de Moreno i també ha refusat la segona opció. El Sant Andreu havia de resistir tota la segona meitat amb deu jugadors davant d’un dels equips més potents de la categoria.

El Prat ha sortit amb empenta a la segona part. Àlex Pla ha estat el protagonista, amb un parell de xuts que no han trobat porteria. A la tercera, Pla ha xutat des de la frontal, la pilota ha rebotat sobre Jaume i s’ha enverinat, enganyant Segovia, que no ha pogut fer res per a evitar el gol (53’). Poc després, Poves ha completat la remuntada amb una rematada de cap (59’).

El Sant Andreu ha intentat atacar, però el joc estava clarament condicionat per la inferioritat numèrica quadribarrada. Andrés ha evitat el gol de l’empat de Víctor Alonso (70’), i el Prat ha sentenciat en el contracop del córner. Sergi Moreno s’ha endut la pilota, ha superat Segovia i David López ha estat a punt d’evitar el gol sota pals.

Amb dos gols d’avantatge i amb vint minuts per jugar, el Prat s’ha tancat a camp propi i ha cedit terreny al Sant Andreu. El partit ha baixat de revolucions i s’ha encaminat cap el final, tot i que els quadribarrats han continuat pressionant quan no tenien la pilota. Padilla, a cinc minuts pel final, ha anotat el quart (85′).

El Sant Andreu continua en onzena posició amb 28 punts, a onze de distància del quart, el Terrassa. La setmana vinent, el San Cristóbal visitarà el Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

AE Prat (4): Andrés, Salva, Cárdenas, Carlos Garcia, Argilaga, Putxi, Padilla, Àlex Pla (Pau López, 73’), Toni, Poves (Pedro, 74’) i Sergi Moreno (Zárate, 80′).

UE Sant Andreu (1): Segovia, Jaume, Juanma, Carroza, David López, Wander, Víctor, Felipe (Ferran, 59’), Josu, Carlos (Kuku, 72’) i Óscar Muñoz (Guillem, 57’).

Gol: 0-1 Carroza (28’), 1-1 Àlex Pla (53’), 2-1 Poves (59’), 3-1 Sergi Moreno (70′), 4-1 Padilla (85′).

Àrbitre: Sr. Mancera Anttón (del. Maresme), ha amonestat Àlex Pla i Carlos García pels locals i Felipe, Segovia, Carroza, Víctor i Josu pels visitants. Ha expulsat Juanma amb vermella directa (43′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 22 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Sagnier.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS