Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Jornada negativa pels equips andreuencs. El Sant Andreu Atlètic ha perdut el derbi contra el CE Europa B al Nou Sardenya (1-0) i ha entrat en zona de descens. Per altra banda, el Juvenil A ha patit una desfeta contundent al camp del FC Barcelona B (6-1) en què és la segona derrota més inflada de la temporada.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (1-0)

El filial quadribarrat ha encadenat la segona derrota consecutiva i en aquest cas en el derbi contra el CE Europa B al Nou Sardenya. En la primera meitat el partit ha estat força igualat, tot i que l’ocasió més clara ha estat pels locals en un xut d’Albert Martí ha marxat fregant el pal. S’ha arribat al descans amb el 0-0.

A la represa el Sant Andreu Atlètic ha sortit endollat i ha posat setge a la porteria europeista. L’Europa, però, ha avisat amb un tir al pal de Javier Roldan. Quan faltava un quart d’hora pel final, el conjunt gracienc ha fet l’únic gol del partit de falta directa des de la frontal de l’àrea a càrrec de Miquel Puerto (76′). En els darrers instants el filial quadribarrat ho ha intentat de totes les maneres possibles, amb moltes centrades dins l’olla, que no han trobat rematador. Finalment derrota per la mínima, que deixa els andreuencs en la setzena posició, en zona de descens, amb disset punts, a un de la permanència. A més, amb aquesta desfeta enfront de l’Europa B, que marca la salvació, el Sant Andreu Atlètic ha perdut l’average amb un rival directe en la classificació, ja que a l’anada ambdós conjunts van empatar 1-1.

Fitxa tècnica

CE Europa (1): Tomàs Terrats, Ignasi Grife, Juan Manuel Páez, Kengo Matsuoka, Kevin Rodríguez (Marc Vicente, 45′), Miquel Puerto, Francisco Javier Roldan (Enric Ferrer, 88′), Joan Castells, Pol Grau (Alex Caldú, 71′), Albert Martí (Rafael Gómez, 79′) i Jan Calvillo (Sergi Monsó, 71′).

Sant Andreu Atlètic (0): Roger Garcia, Sergi Lobo, Ismael Sanchez (Xavier Miras, 79′), Marc Cervera, David Gómez, Mohammad Kaddour, Cristian Poyatos, Aniol Boixader (David Heras, 79′), Daniel Delgado (Àlex Montero, 65′), Marc Montejo i Yasser Chapfika (Marc Viver, 65′).

Gols: 1-0 Miquel Puerto (76′).

Àrbitre: Sr. Said Houms (del. Barcelona), ha amonestat Joan Castells (79′), Tomàs Terrats (89′) pels locals i Sergi Lobo (53′), Mohammad Kaddour (89′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 19 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Nou Sardenya.

Derrota del Juvenil A (6-1)

L’equip andreuenc tenia un desplaçament complicat al camp del líder, el FC Barcelona B. A més, dos dels jugadors habituals, Marc Arnau i Izan Espinosa han anat convocats amb el primer equip quadribarrat. El partit ràpidament s’ha posat coll amunt pel Juvenil A quan Jaume Jardí ha fet l’1-0 (6′) i poc després Josep Jaume (8′) el segon. Abans d’acabar la primera meitat, el conjunt culer ha fet dos gols més a càrrec de Diego López (32′) i Brian Peña (39′).

En el segon temps ha continuat el mateix guió amb el domini local i Zacarías Ghailan ha fet la cinquena diana pel FC Barcelona B (56′). L’equip dirigit per Ignasi Senabre ha pogut fer el gol de l’honor en una de les poques aproximacions que ha tingut mitjançant Oriol Solina (57). Ja en el tram final, l’equip blaugrana ha fet el sisè i últim gol, Zacarías Ghailan (80′). Derrota per 6-1, que deixa el Juvenil A en la dotzena posició, amb vint-i-dos punts, quatre per sobre del descens.

Fitxa tècnica

FC Barcelona B (6): Pablo Cuñat, Marc Alegre, Aschalew Sanmartí, Josep Jaume, Mika Mármol, Álex Rico (Gerard Gomez, 46′), Zacarías Ghailan, Brian Peña, Diego López (Oriol Soldevila, 77′), Jaume Jardí (Sergi Altimira, 59′) i Raúl Moro (Anwar Mediero, 59′).

Juvenil A (1): Miguel Lozano, Jordi Moron, Jordi Caballe, Sergi Domínguez, Daniel Santiago (Pau Caballero, 84′), Jorge Emilio (Oriol Jariod, 78′), Ricard Vidal, Oriol Solina, Alejandro Romera (Adrian Gomez, 80′), Alex Calatrava (Ivan Mañana, 68′) i Jomi Nazarov.

Gols: 1-0 Jaume Jardí (6′), 2-0 Josep Jaume (8′), 3-0 Diego López (32′), 4-0 Brian Peña (39′), 5-0 Zacarías Ghailan (56′), 5-1 Oriol Solina (57′), 6-1 Zacarías Ghailan (80′).

Àrbitre: Sr. Sergi Carrero Romera (del. Anoia). Ha amonestat Álex Rico (33′) pels locals i Daniel Santiago (39′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 20 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Imatge: Instant del duel entre el CE Europa B i el Sant Andreu Atlètic | Xavier Massó-CE Europa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS