El Sant Andreu jugarà diumenge a les 12:00h al Sagnier

El Sant Andreu debutarà el 2019 en el partit que dóna el tret de sortida a la segona volta dels quadribarrats a la lliga diumenge vinent a les 12:00h al Sagnier davant l’AE Prat. El partit es podrà veure a través de Footters.

L’equip de Mikel Azparren va tornar als entrenaments aquest dilluns. Ahir va descansar, com és habitual els dimarts, i avui reprendrà les sessions de preparació. A la primera volta, el partit entre andreuencs i pratencs al Narcís Sala va saldar-se amb un empat a zero.

El club va sol·licitar que l’encontre s’avancés a dissabte, com han fet altres clubs, per a evitar que coincidís amb el matí del dia de Reis, tan especial pels nens. No obstant això, el Sant Andreu ha rebut la confirmació que el canvi d’horari no ha estat possible.

Fotografia: Imatge del partit de la primera volta al Narcís Sala. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS