El Sant Andreu jugarà diumenge a les 12:00h al Sagnier

El Sant Andreu debutarà el 2019 en el partit que dóna el tret de sortida a la segona volta dels quadribarrats a la lliga diumenge vinent a les 12:00h al Sagnier davant l’AE Prat. El partit es podrà veure a través de Footters.

L’equip de Mikel Azparren va tornar als entrenaments aquest dilluns. Ahir va descansar, com és habitual els dimarts, i avui reprendrà les sessions de preparació. A la primera volta, el partit entre andreuencs i pratencs al Narcís Sala va saldar-se amb un empat a zero.

El club va sol·licitar que l’encontre s’avancés a dissabte, com han fet altres clubs, per a evitar que coincidís amb el matí del dia de Reis, tan especial pels nens. No obstant això, el Sant Andreu ha rebut la confirmació que el canvi d’horari no ha estat possible.

Fotografia: Imatge del partit de la primera volta al Narcís Sala. | Judit Andreu – UESA

Més en

El Sant Andreu cau de penal (1-0)

Premsa11 d'agost de 2019

Segona eliminatòria contra un Segona B

Premsa10 d'agost de 2019

David Serrano reforça l’atac quadribarrat

Premsa9 d'agost de 2019

Visita de dos equips estatunidencs, en St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics

Premsa8 d'agost de 2019