El Sant Andreu se suma a la campanya #FreeOpenArms

La UE Sant Andreu vol expressar el seu desacord amb la decisió del govern espanyol de prohibir que el vaixell d’Open Arms pugui navegar al mar Mediterrani per a continuar fent les seves tasques de salvament humanitari.

Davant d’aquest fet, el club se suma a la campanya #FreeOpenArms i anima els seus socis i aficionats a assistir aquest dissabte a les 16:00h a la manifestació de suport a l’ONG, convocada pels seus voluntaris, per a protestar pacíficament contra aquesta decisió.

La convocatòria és a la delegació del govern espanyol a Catalunya. La marxa acabarà davant la seu de la Comissió Europea a Barcelona, atès que les institucions europees no actuen per a aturar la tragèdia al Mediterrani.

Més en

Bàsquet: resultats 16 i 17 de febrer

Premsa18 de febrer de 2019

Acord per lliurar un lot de roba als refugiats

Premsa18 de febrer de 2019

Empats del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de febrer de 2019

L’esperit d’Olot apareix a Llagostera (1-2)

Premsa16 de febrer de 2019