El Sant Andreu se suma a la campanya #FreeOpenArms

La UE Sant Andreu vol expressar el seu desacord amb la decisió del govern espanyol de prohibir que el vaixell d’Open Arms pugui navegar al mar Mediterrani per a continuar fent les seves tasques de salvament humanitari.

Davant d’aquest fet, el club se suma a la campanya #FreeOpenArms i anima els seus socis i aficionats a assistir aquest dissabte a les 16:00h a la manifestació de suport a l’ONG, convocada pels seus voluntaris, per a protestar pacíficament contra aquesta decisió.

La convocatòria és a la delegació del govern espanyol a Catalunya. La marxa acabarà davant la seu de la Comissió Europea a Barcelona, atès que les institucions europees no actuen per a aturar la tragèdia al Mediterrani.

Més en

Guillem Escarrabill causa baixa

Premsa2 de desembre de 2019

El Femení B completa un bon cap de setmana

Premsa1 de desembre de 2019

El Juvenil A perd la bona dinàmica (0-1)

Premsa1 de desembre de 2019

Empat agredolç (0-0)

Premsa1 de desembre de 2019