Empat del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Primera jornada del 2019 per ambdós equips andreuencs i el regust general de boca no és gaire positiu. El Sant Andreu Atlètic ha empatat 1-1 en la visita al camp del Young Talent Badalona Sud, un equip que està en zona de descens. Per altra banda, el Juvenil A ha perdut de forma clara contra el CE Mataró (3-0) i veu com se li aproxima les places de perdre la categoria.

Empat del Sant Andreu Atlètic (1-1)

El Sant Andreu Atlètic visitava el camp d’un rival directe per allunyar-se del descens, com era el Young Talent Badalona Sud, que arribava quart per la cua al partit en l’últim partit de la primera volta. El duel ha començat molt igualat, però els badalonins han imposat posteriorment el seu joc i s’han avançat en el marcador amb la diana de Joel Bonilla (29′). El filial quadribarrat ha reaccionat i ha acabat amb bones sensacions el primer temps, tot i no poder obrir la llauna.

A la represa, els homes dirigits per Marc Rodríguez han empatat ràpidament el partit mitjançant el gol de Daniel Delgado (51′). Els andreuencs travessaven un bon moment i han dominat el joc. S’han aproximat amb perill a l’àrea local, però no han estat afinats de cara a porteria. Per la seva banda, el Young Talent Badalona Sud s’ha replegat i esperat a sortir al contracop. Finalment empat 1-1 en el marcador, que deixa el Sant Andreu Atlètic tretzè amb disset punts, un per sobre del descens, que el marca el Club Futbol Besos Baron de Viver.

Fitxa tècnica

Young Talent Badalona Sud (1): Francesc Casulleras, Carlos Javier (Fabien Roux, 60′), Daniel Cal,  Antonio Bellon, Carlos Garcia, Antonio Capitan, Francisco Jose, Joel Bonilla (Joel Ramajo, 87′), Joel Navas, Jose Antonio i Josue Casanovas (Daniel Sosa, 67′).

Sant Andreu Atlètic (1): Roger Garcia, Carlos Raul, Ismael Sanchez (David Heras, 69′), Marc Cervera, David Gomez, Joan Manuel Camacho, Cristian Poyatos, Daniel Delgado (Victor Ortega, 69′), Alex Montero (Yasser Chapfika, 69′), Marc Montejo i Mohammad Kaddour.

Gols: 1-0 Joel Bonilla (29′), 1-1 Daniel Delgado (51′).

Àrbitre: Sr. David Talavera Bielsa (del. Baix Llobregat) ha amonestat Carlos Garcia (51′) pels locals i David Gomez (20′), Victor Ortega (80′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 17 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat Municipal Badalona Sud.

Derrota del Juvenil A (3-0)

El Juvenil A iniciava la segona volta en el camp del CE Mataró, en el que també era el primer partit del 2019 pel conjunt quadribarrat. El duel ràpidament s’ha posat coll amunt pels homes d’Ignasi Senabre quan Reda Zaroual ha fet el primer gol pels mataronins (17′). Els andreuencs han quedat estabornits i sense capacitat de reacció. Els locals, abans del descans, han fet el 2-0 amb la diana d’Edgar Alvaro. Així s’ha arribat al descans.

En el segon temps, el conjunt andreuenc ha sortit amb més intensitat i ha tingut les oportunitats més clares per retallar distàncies en el marcador, però ha estat el Mataró qui ha fet el tercer i definitiu gol mitjançant, de nou, Edgar Alvaro (64′). Amb el 3-0 el partit ja estava sentenciat i amb aquest resultat s’ha acabat el matx. És la segona derrota consecutiva del Juvenil A, que és dotzè amb dinou punts, dos per sobre del descens, que el marca el Club Gimnàstic Tarragona B.

Fitxa tècnica

CE Mataró (3): Eric Zalaya, Jose Maria (Aaron Vallejo, 74′), Eric Monjonell, Ivan Torreblanca, Joel Bañuls, Alejandro Muñoz, Reda Zaroual, Joan Gual, Edgar Alvaro (Pau Targas, 78′), Alex Alcazar (Alex Herranz, 62′) i Marcelo Carreón (Felipe Schol, 68′).

Juvenil A (0): Victor Parra (Miguel Lozano, 45′), Izan Espinosa, Oriol Solina, Sergi Dominguez, Marc Arnau, Jorge Emilio, Ivan Mañana (Elhadji Ousmane, 45′), Daniel Santiago, Alejandro Romera (Oriol Mas, 78′), Alex Calatrava i Jomi Nazarov (Victor Lamela, 67′).

Gols: 1-0 Reda Zaroual (17′), 2-0 Edgar Alvaro (36′), 3-0 Edgar Alvaro (64′).

Àrbitre: Sr. Sergi Bas Muñoz (del. Girona) ha amonestat Reda Zaroual (67′), Alex Herranz (77′) pels locals i Izan Espinosa (76′) pels andreuencs.

Imatge: Onze del Juvenil A enfront del CE Mataró | UE Sant Andreu. 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS