Glaçats (1-0)

El Sant Andreu ha caigut al camp del Santboià amb un gol de Caba a l’últim minut del temps reglamentari després d’un encadenament d’errors. L’equip de Mikel Azparren ha dominat el partit, però no ha estat encertat a l’hora de crear ocasions de gol. La derrota és un pas enrere en les aspiracions dels quadribarrats.

La grisor del dia a primera hora del matí s’ha convertit en negror pels andreuencs. El Sant Andreu no ha jugat un bon encontre al Joan Baptista Milà, i quan s’ha llençat a buscar el gol que donés els tres punts ha deixat escapar el partit en una jugada mal defensada. Borges ha conduït el contracop local i ha posat una centrada a l’àrea perquè Caba ajusticiés els quadribarrats a l’últim minut.

De res han servit els sis minuts de temps afegit, tot i que Rafa Leva ha evitat l’empat en una rematada de cap d’Óscar Muñoz (94′). El Santboià s’havia quedat amb deu jugadors per l’expulsió de Juanlu a deu minuts del final, però ha trobat petroli en una jugada aïllada després d’haver estat incapaç de generar cap mena de perill en vuitanta-vuit minuts.

Les ocasions poden comptar-se amb els dits d’una mà. Una falta de Josu per sobre de la porteria (15′), un xut llunyà i desviat de Juanlu (20′), una rematada d’Óscar que no ha trobat porteria (31′), un xut de Carlos a les mans de Rafa Leva (46′) i una rematada de Jaume que ha blocat el porter local (62′). Josu ha estat a punt de marcar en una centrada forta d’Óscar, però l’andreuenc no ha arribat a la rematada (83′).

Els canvis d’Azparren han donat un aire diferent als quadribarrats, però el Sant Andreu ha tingut dificultats per a superar la teranyina defensiva del Santboià. La recta final ha estat condicionada per l’angoixa per la necessitat de guanyar el partit, i el conjunt local ha sabut aprofitar la seva oportunitat.

El Sant Andreu ha fet avui un pas enrere en les seves aspiracions, tot i que encara hi ha marge per a l’esperança. Els andreuencs reben la setmana vinent el Reus ‘B’ al Narcís Sala, abans de la jornada de descans i d’enfrontar-se amb el Terrassa en un duel que pot ser clau.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

FC Santboià (1): Rafa Leva, Márquez, Álex Ruiz, Borges, Max, Carlos Martínez, Carlos González (Caba, 71′), Hervías, Jota (Pol Ros, 83′), Juanlu i Guille Torres (Dani, 93′).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López (Ferran, 64′), Jaume, Guillem (Felipe Sá, 76′), Josu, Juanan, Carlos (Kuku, 64′) i Óscar.

Gol: 1-0 Caba (89′).

Àrbitre: Sr. Serrat Susi (del. Tortosa), ha amonestat Carlos Martínez, Carlos González, Juanlu, Caba i Rafa Leva pels locals i Jaume, Guillem, Ferran, Juanma i Felipe Sá pels visitants. Ha expulsat Juanlu per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 24 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal Joan Baptistà Milà.

RODA DE PREMSA AZPARREN

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019