El Sant Andreu ha caigut al camp del Santboià amb un gol de Caba a l’últim minut del temps reglamentari després d’un encadenament d’errors. L’equip de Mikel Azparren ha dominat el partit, però no ha estat encertat a l’hora de crear ocasions de gol. La derrota és un pas enrere en les aspiracions dels quadribarrats.

La grisor del dia a primera hora del matí s’ha convertit en negror pels andreuencs. El Sant Andreu no ha jugat un bon encontre al Joan Baptista Milà, i quan s’ha llençat a buscar el gol que donés els tres punts ha deixat escapar el partit en una jugada mal defensada. Borges ha conduït el contracop local i ha posat una centrada a l’àrea perquè Caba ajusticiés els quadribarrats a l’últim minut.

De res han servit els sis minuts de temps afegit, tot i que Rafa Leva ha evitat l’empat en una rematada de cap d’Óscar Muñoz (94′). El Santboià s’havia quedat amb deu jugadors per l’expulsió de Juanlu a deu minuts del final, però ha trobat petroli en una jugada aïllada després d’haver estat incapaç de generar cap mena de perill en vuitanta-vuit minuts.

Les ocasions poden comptar-se amb els dits d’una mà. Una falta de Josu per sobre de la porteria (15′), un xut llunyà i desviat de Juanlu (20′), una rematada d’Óscar que no ha trobat porteria (31′), un xut de Carlos a les mans de Rafa Leva (46′) i una rematada de Jaume que ha blocat el porter local (62′). Josu ha estat a punt de marcar en una centrada forta d’Óscar, però l’andreuenc no ha arribat a la rematada (83′).

Els canvis d’Azparren han donat un aire diferent als quadribarrats, però el Sant Andreu ha tingut dificultats per a superar la teranyina defensiva del Santboià. La recta final ha estat condicionada per l’angoixa per la necessitat de guanyar el partit, i el conjunt local ha sabut aprofitar la seva oportunitat.

El Sant Andreu ha fet avui un pas enrere en les seves aspiracions, tot i que encara hi ha marge per a l’esperança. Els andreuencs reben la setmana vinent el Reus ‘B’ al Narcís Sala, abans de la jornada de descans i d’enfrontar-se amb el Terrassa en un duel que pot ser clau.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

FC Santboià (1): Rafa Leva, Márquez, Álex Ruiz, Borges, Max, Carlos Martínez, Carlos González (Caba, 71′), Hervías, Jota (Pol Ros, 83′), Juanlu i Guille Torres (Dani, 93′).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López (Ferran, 64′), Jaume, Guillem (Felipe Sá, 76′), Josu, Juanan, Carlos (Kuku, 64′) i Óscar.

Gol: 1-0 Caba (89′).

Àrbitre: Sr. Serrat Susi (del. Tortosa), ha amonestat Carlos Martínez, Carlos González, Juanlu, Caba i Rafa Leva pels locals i Jaume, Guillem, Ferran, Juanma i Felipe Sá pels visitants. Ha expulsat Juanlu per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 24 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal Joan Baptistà Milà.

RODA DE PREMSA AZPARREN

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS