‘La Banqueta’, nou programa esportiu de Sant Andreu

Ràdio Fabra ha estrenat aquesta setmana ‘La Banqueta’, un nou programa esportiu que repassarà els dimecres a les 11:00h, cada dues setmanes, l’actualitat de la UE Sant Andreu i de la resta de clubs esportius de Sant Andreu de Palomar.

El primer entrevistat del programa fou Quim Mas, directiu de l’àrea audiovisual i corporativa de la UE Sant Andreu. Alba Cabrera, de De Cap a Peus, va parlar de l’actualitat esportiva del club. També es van repassar els resultats i la classificació dels següents clubs andreuencs: Sant Joan de Mata, Baró de Viver, Bon Pastor, CD Trinitat, Cerro Trinitat, així com de la secció de bàsquet del Sant Andreu. A més, els membres del programa assistiran a la festa de l’esport de Sant Andreu el 18 de gener.

El primer programa es pot recuperar en aquest enllaç.

Més en

Horari d’estiu a les oficines del club

Premsa12 de juliol de 2019

Acabada la primera part d’obres a Tribuna

Premsa11 de juliol de 2019

La pretemporada del Sant Andreu pren forma

Premsa11 de juliol de 2019

Novetats i renovacions al cos tècnic

Premsa10 de juliol de 2019