‘La Banqueta’, nou programa esportiu de Sant Andreu

Ràdio Fabra ha estrenat aquesta setmana ‘La Banqueta’, un nou programa esportiu que repassarà els dimecres a les 11:00h, cada dues setmanes, l’actualitat de la UE Sant Andreu i de la resta de clubs esportius de Sant Andreu de Palomar.

El primer entrevistat del programa fou Quim Mas, directiu de l’àrea audiovisual i corporativa de la UE Sant Andreu. Alba Cabrera, de De Cap a Peus, va parlar de l’actualitat esportiva del club. També es van repassar els resultats i la classificació dels següents clubs andreuencs: Sant Joan de Mata, Baró de Viver, Bon Pastor, CD Trinitat, Cerro Trinitat, així com de la secció de bàsquet del Sant Andreu. A més, els membres del programa assistiran a la festa de l’esport de Sant Andreu el 18 de gener.

El primer programa es pot recuperar en aquest enllaç.

Més en

Centrats en el Castelldefels

Premsa17 d'abril de 2019

Promoció per dijous: dos acompanyants per soci

Premsa15 d'abril de 2019

Empats del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'abril de 2019

El Sant Andreu es desfà del Cerdanyola (3-0)

Premsa13 d'abril de 2019