Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Ambdós equips andreuencs estan en l’equador de la temporada. Aquest dissabte disputen la primera jornada del 2019. El Juvenil A es desplaça al camp del CE Mataró (16:30 h), mentre que el Sant Andreu Atlètic visita el Young Talent Badalona Sud (18:00 h), per tants, els dos conjunts andreuencs juguen a domicili.

CE Mataró – Juvenil A

El Juvenil A va perdre en la passada jornada contra el CEF Gironès-Sàbat, un rival directe per eludir el descens. Els andreuencs tenen com a objectiu en aquest segon tram de temporada allunyar-se de la part baixa de la classificació. Els homes dirigits per Ignasi Senabre ocupen l’onzena posició, amb dinou punts, tres per sobre de la zona calenta. En la primera jornada del 2019 visiten aquest dissabte el camp del CE Mataró (16:30 h).

Els mataronins són els cinquens classificats, amb vint-i-vuit punts, tot i que no van acabar amb bones sensacions el 2018 amb una derrota i un empat. El Mataró, dels nou partits que ha jugat com a local, n’ha guanyat cinc, empatat tres i perdut un. Per altra banda, el Juvenil A ha tingut nou enfrontaments com a visitants dels quals n’ha guanyat dos, empatat 3 i perdut quatre. L’última victòria andreuenca lluny del Narcís Sala va ser fa tretze jornades al camp del CE Mercantil. L’equip entrenat per Ignasi Senabre vol començar el 2019 amb bones sensacions i trencar la malastrugança com a visitant.

Young Talent Badalona Sud – Sant Andreu Atlètic

El filial quadribarrat va acabar el 2018 amb dues derrotes consecutives. Després de fer un gran inici de temporada, els mals resultats de les últimes jornades han fet que el Sant Andreu Atlètic passi a ocupar la part mitjana baixa de la classificació. Els homes entrenats per Marc Rodríguez tenen com a objectiu en aquests sis mesos de temporada que resten d’allunyar-se de la zona de descens. Els andreuencs són els tretzens classificats, amb setze punts. Aquest dissabte, però, s’enfronten al camp d’un rival directe com és el Young Talent Badalona Sud (18:00 ).

Els badalonins tenen dos punts menys que el Sant Andreu Atlètic i en la classificació marquen la permanència al Grup 2 de la Segona Catalana. El Young Talent Badalona Sud arriba al duel, després d’un empat i dues derrotes en les tres últimes jornades. Serà un partit a cara o creu entre dos conjunts amb el mateix objectiu. El Sant Andreu Atlètic vol tornar a obtenir una victòria com a visitant, fet que va succeir per últim cop al camp del CP Sarrià fa quatre jornades.

Imatge arxiu: Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS