Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova jornada pels equips andreuencs amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria, després que en les últimes jornades ambdós conjunts no han aconseguit bons resultats. Tant el Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic juguen al Narcís Sala. L’equip dirigit per Ignasi Senabre rep el CF Mollet UE dissabte (13:15 h) mentre que el filial quadribarrat juga contra el CF Unificación Llefià diumenge (18:00 h).

Juvenil A – CF Mollet UE

L’equip andreuenc ha encadenat dues derrotes consecutives i vol refer-se aquest dissabte al Narcís Sala en el partit contra el CF Mollet UE (13:15 h). Serà una bona oportunitat pel Juvenil A que vol sumar els tres punts per allunyar-se de les posicions de descens i rep aquesta jornada el Mollet, el penúltim classificat.

El conjunt vallesà no ha aconseguit cap victòria a domicili en tota la lliga, tot i que l’última jornada va protagonitzar la sorpresa i va guanyar per la mínima al Badalona, sisè classificat. Per altra banda, el Juvenil A, encara que ha perdut els últims dos partits, viu un bon moment com a local, amb dues victòries en els dos últims partits al Narcís Sala. L’equip dirigit per Ignasi Senabre és el dotzè classificat, amb dinou punts, dos per sobre del descens. Per això, un triomf quadribarrat donaria confiança a l’equip i l’allunyaria de la zona vermella de la categoria.

Sant Andreu Atlètic – CF Unificación Llefià

Tot i el bon joc del Sant Andreu Atlètic en els darrers partits no està aconseguint guanyar-los. De fet, són quatre jornades consecutives sense vèncer, amb dos empats i dues derrotes. El filial quadribarrat és el tretzè classificat, amb disset punts, un per sobre del descens i aquest diumenge rep al Narcís Sala el CF Unificación Llefià, sisè classificat.

Les estadístiques del Llefià com a visitant, però, no són gaire bones. Dues victòries, un empat i cinc derrotes. L’equip entrenat per Marc Rodríguez haurà de fer valer el factor de jugar el Narcís Sala si vol sumar els tres punts i allunyar-se de la zona de descens.

Imatge: Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS