Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova jornada pels equips andreuencs, que arriben al partit amb sensacions diferents. El Sant Andreu Atlètic va perdre l’últim partit i només està un punt per sobre del descens. El dissabte, però, té un partit que està marcat en vermell en el calendari des de principi de temporada, el derbi contra el CE Europa B al Nou Sardenya (19:30 h). Per altra banda, el Juvenil A va guanyar en la darrera jornada i va agafar una mica més de marge sobre la zona calenta. El conjunt dirigit per Ignasi Senabre visita diumenge el camp del FC Barcelona B (12:00 h). 

Sant Andreu Atlètic – CE Europa B

El filial quadribarrat fa sis jornades que no guanya. En tot aquest temps ha sumat dos empats i patit tres derrotes, l’última la passada jornada enfront del CF Unificación Llefià. Toca refer-se i aquest dissabte té un partit important contra un rival directe. El Sant Andreu Atlètic visita el camp del CE Europa B, el Nou Sardenya, un derbi de filials que començarà a les 19:30 h. Ambdós equips lluiten per evitar el descens. El conjunt andreuenc és el tretzè classificat, amb disset punts, només un per sobre de la zona vermella.

El CE Europa B, tot i que està obtenint bons resultats en les darreres jornades, és el penúltim classificat, amb quinze punts. El conjunt gracienc ha sumat set dels últims dotze punts possibles i arriba al partit d’aquest dissabte amb confiança després de guanyar el Young Talent Badalona Sud. El Sant Andreu Atlètic vol tornar a sumar els tres punts i té una nova oportunitat en un dels enfrontaments més esperats de l’any. Guanyar el derbi seria un augment de la moral per l’equip quadribarrat i agafar aire en la classificació.

FC Barcelona B- Juvenil A

Després de dues derrotes, el Juvenil A va tornar al camí de la victòria en la darrera jornada amb el triomf contra el CF Mollet UE. Amb aquests tres punts, el conjunt andreuenc va escalar a la lliga fins a la posició dotze amb vint-i-dos punts, quatre per sobre del descens. El rival d’aquesta jornada, però, és un dels més complicats de la categoria, el FC Barcelona B. Partit que serà diumenge a la ciutat esportiva Joan Gamper a partir de les 12:00 h.

L’equip blaugrana és el líder, empatat a punts amb el RCD Espanyol B. Els culers han sumat nou victòries i un empat en els últims deu partits. A més, com a locals són un equip molt sòlid durant tota la lliga amb set triomfs, un empat i una desfeta, que va ser a finals d’octubre del 2018. Per tant, serà un enfrontament complicat pel Juvenil A, que, tot i això, anirà amb la màxima confiança per aconseguir el millor resultat possible.

Imatge: Juvenil A.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS