El Sant Andreu afronta aquest diumenge (12:00h) una revàlida contra el Santboià. L’equip de Mikel Azparren s’enfronta al penúltim classificat i pot encadenar la segona victòria consecutiva per a intentar escurçar la distància amb els equips capdavanters. També seria el quart triomf en les últimes cinc jornades.

Els quadribarrats necessiten assentar uns bons fonaments per a somiar amb la promoció d’ascens. El triomf contra el San Cristóbal fou el primer pas, i demà el Sant Andreu té una nova oportunitat de bastir la seva candidatura derrotant el Santboià a domicili. Exceptuant la desfeta condicionada al Sagnier, els andreuencs encadenarien quatre victòries de manera gairebé consecutiva.

El Santboià també necessita sumar amb molta urgència. L’equip de l’ex-tècnic quadribarrat Piti Belmonte és penúltim a onze punts de la salvació i ha encadenat vuit derrotes consecutives que l’han enfonsat al fons de la classificació. És l’equip, juntament amb el Martinenc, que menys gols ha fet (10), i el segon que més n’ha encaixat (40).

Azparren recupera Juanma després d’haver complert un partit de sanció, però perd Carroza per lesió.Víctor Alonso és dubte. Continua de baixa Ton Alcover, recuperant-se de la seva lesió.

FC SANTBOIÀ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 24 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 20 de gener, a les 12:00h
Estadi: Municipal Joan Baptistà Milà
Arbitratge: Pau Serrat Susi (del. Tortosa), assistit per Albert Piñol Bautista (Tortosa) i Marc Machi Aragonès (Tortosa)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trimijove i Footters

Fotografia: Adri Giménez – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS