Tabula rasa

El Sant Andreu rep el San Cristóbal aquest diumenge a la tarda (17:00h) al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren vol fer tabula rasa després de la derrota contra el Prat i començar una dinàmica positiva. El San Cristóbal està empatat a punts amb els andreuencs a mitja taula.

Els quadribarrats volen compensar a l’afició la derrota patida la setmana passada al Sagnier i estrenar el marcador del 2019 al Narcís Sala. El Sant Andreu necessita recuperar bones sensacions i té l’oportunitat de superar rivals i escurçar la distància amb els equips capdavanters de la classificació.

El San Cristóbal arriba al Narcís Sala després de quatre jornades sense guanyar, amb tres derrotes el desembre i un empat la setmana passada davant del Cerdanyola. El conjunt terrassenc és dels equips que més gols ha encaixat a la lliga amb trenta dianes en contra, però ho compensa amb un registre golejador notable (26).

Azparren té la baixa de Ton Alcover per lesió i de Juanma per sanció, però recupera Noguera, Dani Guerrero i Juanan després d’haver complert les seves respectives sancions. Víctor és dubte per unes molèsties físiques.

UE SANT ANDREU – CP SAN CRISTÓBAL

Competició: Jornada 23 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 13 de gener, a les 17:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Gonzalo Romero Freixas (del. Tarragona), assistit per Víctor Orgaz Serram (Osona) i Nil Jara Marzo (Tarragona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trimijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019