El Sant Andreu rep el San Cristóbal aquest diumenge a la tarda (17:00h) al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren vol fer tabula rasa després de la derrota contra el Prat i començar una dinàmica positiva. El San Cristóbal està empatat a punts amb els andreuencs a mitja taula.

Els quadribarrats volen compensar a l’afició la derrota patida la setmana passada al Sagnier i estrenar el marcador del 2019 al Narcís Sala. El Sant Andreu necessita recuperar bones sensacions i té l’oportunitat de superar rivals i escurçar la distància amb els equips capdavanters de la classificació.

El San Cristóbal arriba al Narcís Sala després de quatre jornades sense guanyar, amb tres derrotes el desembre i un empat la setmana passada davant del Cerdanyola. El conjunt terrassenc és dels equips que més gols ha encaixat a la lliga amb trenta dianes en contra, però ho compensa amb un registre golejador notable (26).

Azparren té la baixa de Ton Alcover per lesió i de Juanma per sanció, però recupera Noguera, Dani Guerrero i Juanan després d’haver complert les seves respectives sancions. Víctor és dubte per unes molèsties físiques.

UE SANT ANDREU – CP SAN CRISTÓBAL

Competició: Jornada 23 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 13 de gener, a les 17:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Gonzalo Romero Freixas (del. Tarragona), assistit per Víctor Orgaz Serram (Osona) i Nil Jara Marzo (Tarragona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trimijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS