Triomf per a mirar amunt (2-0)

El Sant Andreu ha derrotat el San Cristóbal en un partit plàcid pels quadribarrats. Ferran ha obert el marcador quan només havia passat un minut i mig, i Juanan ha sentenciat just abans del descans. Els quadribarrats han mantingut l’encontre sense ensurts i s’han retrobat amb la victòria.

El partit no podria haver començar de la millor manera pel Sant Andreu. Els visitants encara no s’havien situat sobre la gespa del Narcís Sala quan Llamas ha centrat mil·limètricament i Ferran, de cap, ha obert la llauna (2’). L’avantatge ha permès que els andreuencs juguessin amb comoditat, tot i que el San Cristóbal ha intentat reaccionar amb pilotes llargues i una pressió alta.

Juanan ha sentenciat el partit abans del descans-

L’equip de Mikel Azparren ha perdut el control en alguns moments, però de seguida ha recuperat el pols al partit. Óscar Muñoz, molt actiu, ha estat a prop del gol en un parell d’ocasions, en especial una rematada de cap llunyana (11’). Jaume, també de cap, ha fregat el gol en una falta lateral (17’).

El conjunt egarenc pràcticament no ha creat perill sobre la porteria de Segovia. Un xut de Mario des de fora l’àrea (25’) ha estat l’oportunitat més clara, però aïllada. Abans del descans, el Sant Andreu ha etzibat el cop definitiu al partit amb un xut col·locat de Juanan des de l’exterior del rectangle fora de l’abast del porter (42’).

Dani Guerrero, insuperable al mig del camp.

A la represa, els quadribarrats han continuat cercant la porteria contrària. Un xut creuat de Ferran (49’), una falta de Josu que ha picat al travesser (59’), un nou xut de Josu alt (69’), un tir de Juanan (74’) i una volea de Ferran (80’) han estat les ocasions, sense que cap anés entre els tres pals. La segona meitat ha transcorregut sense ensurts i el Sant Andreu ha mantingut el partit sota control.

La victòria permet que el Sant Andreu escurci la distància amb els equips capdavanters i que estreni el comptador de victòries del 2019. La pròxima jornada, els andreuencs visitaran el Santboià.

Fotografies: Adrià Giménez – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Carroza (Guillem, 46’), Noguera, David López, Guerrero, Jaume, Juanan (Wander, 87’), Josu, Ferran i Óscar Muñoz (Carlos, 73’).

CP San Cristóbal (0): Lledó, Chechu, Karim, Àlex Alba, Andreu, Sergi, Brian (Hassen, 85’), Kevin, Marc (Muntada, 67’), Cabrera (Tom, 67’) i Mario.

Gols: 1-0 Ferran (2’), 2-0 Juanan (42’).

Àrbitre: Sr. Romero Freixas (del. Tarragona). No hi ha hagut amonestacions.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 24 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria del soci número 45, Josep Maria Basté Naves.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS