Victòria balsàmica (3-1)

El Sant Andreu s’ha retrobat amb la victòria al Narcís Sala. Un golàs de Josu a la mitja hora de joc ha obert el camí del triomf, i el mateix Josu ha ampliat l’avantatge amb una gran execució de falta a la segona meitat. El Reus ‘B’ ha escurçat la distància amb un gol d’Oribe a la recta final, però els quadribarrats han certificat la victòria.

El conjunt quadribarrat ha quallat un bon partit davant l’afició i ha sumat tres punts importants abans de l’aturada. El Sant Andreu ha sortit a la gespa endollat i s’ha mostrat dominador, en la possessió i en la creació d’oportunitats de gol. A punt ha estat d’arribar el primer a pilota aturada, en un xut de falta de Josu i en rematades de Juanma (15’) i Carlos (17’) que han sortit desviades.

El Reus ‘B’ ha avisat en una doble ocasió d’Enri. El primer xut s’ha estavellat en el cos d’un defensor, i el segon ha sortit fora per poc (19’). El Sant Andreu, però, ha colpejat amb un gran gol de Josu. L’extrem ha engaltat un xut des de fora l’àrea, una mica escorat, que ha fet una gran paràbola per a entrar per l’escaire (29’). Abans del descans, Chechu ha evitat un u contra u amb Felipe refusant la pilota (33’).

Josu, autor de gos grans gols.

La insistència del Sant Andreu ha continuat a la segona meitat. L’equip de Mikel Azparren s’ha mostrat dominador i ha gaudit de diverses ocasions. Juanan, de cap, no ha pogut dirigir bé la rematada en rebre una centrada de Llamas (54’). Poc després, Carlos ha disparat i Chechu ha rebutjat, en una jugada que ha acabat amb un tir de Josu per sobre de la porteria (62’).

Finalment, els quadribarrats han pogut marcar. Josu, de falta directa, ha ampliat el marcador en un altre gran gol per l’escaire (68’). El Reus ‘B’ ha reaccionat a la recta final. Segovia, amb el peu, ha refusat un xut d’Enri pel primer pal (84’). A la següent jugada, Oribe ha retallat la diferència amb un xut col·locat. Gaixas, a la sortida d’un córner, ha fregat l’empat de cap (87’).

Felipe, en una acció del partit.

En temps afegit, el Sant Andreu ha sentenciat l’encontre. Guillem ha iniciat un contracop amb un gran control i ha fet la passada a la dreta a Kuku. El davanter ha cavalcat per la banda i ha fet una passada rasa a Guillem, que ha arribat pràcticament sol per a anotar a plaer (91’).

El Sant Andreu ha certificat una victòria amb patiment final després d’haver disputat un bon partit en línies generals. Els andreuencs descansaran la jornada vinent i rebran el Terrassa d’aquí a dues setmanes al Narcís Sala, un partit clau per les aspiracions quadribarrades.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López, Jaume, Wander, Juanan, Felipe (Guillem, 73’), Josu (Izan, 92’) i Carlos (Kuku, 65’).

CF Reus Deportiu ‘B’ Cambrils (1): Chechu, Reina, Martí, Pau, Gaixas, Modest (Fabra, 65’), Arjona, Miravent, Enri, Gori (Oribe, 52’) i Iker (Dome, 78’).

Gols: 1-0 Josu (29’), 2-0 Josu (68’), 2-1 Oribe (85’), 3-1 Guillem (91’).

Àrbitre: Sr. Mas López (del. Vallès Occidental), ha amonestat Felipe pels locals i Gaixas, Miravent i Enri pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 25 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS