Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Jornada amb regustos diferents per ambdós equips andreuencs. El Juvenil A va aconseguir una important victòria davant d’un rival directe en la lluita per eludir el descens, el CF Mollet UE. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic va perdre contra el CF Unificación Llefià i encadena cinc jornades sense guanyar.

Victòria del Juvenil A (2-1)

Després de dues derrotes consecutives el Juvenil A necessitava una victòria enfront d’un rival directe a la classificació, com el CF Mollet UE. Els andreuencs han fet valer el factor Narcís Sala per sumar els tres punts davant el penúltim classificat. L’equip quadribarrat ha començat amb molta intensitat el partit i en la primera aproximació ha obert la llauna amb el gol d’Izan Espinosa (6′). L’equip dirigit per Ignasi Senabre estava tenint un bon moment, dominant el partit, però el Mollet ha empatat en una de les poques aproximacions que ha tingut. 1-1 a càrrec d’Eric Roda (30′). Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

De nou, a la represa els andreuencs han sortit endollats, ja que era molt important sumar els tres punts per allunyar-se del descens. El Juvenil A dominava i arribava amb perill a l’àrea rival, però no acabava d’estar encertat en la definició. Finalment, l’equip quadribarrat ha aconseguit tornar a marcar mitjançant la diana d’Oriol Solina (77′). En els últims minuts els homes d’Ignasi Senabre han defensat amb ungles i dents el resultat, amb patiment fins al final, però han aconseguit segellar la victòria. Primer triomf del 2019 pel Juvenil A, que és el dotzè classificat, amb vint-i-dos punts, quatre per sobre del descens.

Fitxa tècnica

Juvenil A (0): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Oriol Solina, Sergi Domínguez, Marc Arnau, Jorge Emilio, Jordi Caballe (Jordi Moron, 60′), Daniel Santiago, Alejandro Romera (Ivan Mañana, 84′), Alex Calatrava (Victor Lamela, 86′) i Jomi Nazarov (Ricard Vidal, 46′).

CF Mollet UE (1): Juan de Jesus, Ruben Torralba, Gabriel Jesus (Aaron Romero, 70′), Iker Ramos, Joel Diaz, Coltrane Petti, Adrian Vico (Carlos Garcia, 46′), Alex del Cura, Pedro Lino, Eduardo Sebastian (Alex Rovirosa, 46′) i Eric Roda (Nicolas Aradilla, 68′).

Gols: 1-0 Izan Espinosa (6′), 1-1 Eric Roda (30′), 2-1 Oriol Solina (77′).

Àrbitre: Sr. Jesus Martinez Navarro (del. Baix Llobregat) ha amonestat Jorge Emilio (27′), Jordi Moron (71′), Izan Espinosa (78′), Alejandro Romera (85′) pels andreuencs i Ruben Torralba (78′), Pedro Lino (88′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 19 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (1-2)

El Sant Andreu Atlètic no aconsegueix retrobar-se amb la victòria. Derrota contra el CF Unificación Llefià i fa cinc partits que no guanya (tres desfetes i dos empats). El duel contra el Llefià al Narcís Sala ha estat molt igualat, tot i que els visitants lluiten per estar a la part alta de la lliga i els andreuencs per allunyar-se del descens. Molta brega al mig del camp, partit molt travat i de poques ocasions. Amb el 0-0 s’ha arribat al descans.

Al segon temps ha continuat el mateix guió. Tot i això, el Llefià ha aconseguit avançar-se en el marcador amb el gol de Sergio Franco (56′). Aquesta diana ha deixat estabornit el filial quadribarrat, i els visitants ho han aprofitat per fer el segon tan sols dos minuts després a càrrec de Daniel Aznar (58′). Els homes dirigits per Marc Rodríguez han reaccionat i han començat a dominar el joc. Aniol Boixader ha posat l’1-2 (77′). Tot i la insistència andreuenca en els últims minuts, i fins i tot amb l’expulsió de Jordi Souto pel Llefià en el 87′, el Sant Andreu Atlètic no ha superat la defensa contrincant per un segon cop. Finalment derrota, que deixa el filial quadribarrat a la tretzena posició, amb disset punts, només un per sobre del descens.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (1): Roger Garcia, Sergi Lobo (Aniol Boixader, 66′), Ismael Sanchez, Marc Cervera, David Gomez, Mohammad Kaddour, Alex Montero (Xavier Miras, 66′), Cristian Poyatos, Daniel Delgado (Carlos Raul, 86′), Yasser Chapfika (Joan Manuel, 66′) i Marc Montejo (Victor Ortega, 86′).

CF Unificación Llefià (2): Carlos Molina, Marc Velez, Alex Saumell (Pablo Martínez, 86′), Daniel Aznar (Francisco Roldan, 89′), Franc Palacios (Ruben Benitez, 67′), Israel Medina, Carlos Naya (Pol Perez, 80′), Sergio Franco, Ivan Sirotich, Gabriel Adarve (Antonio Parra, 67′) i Alex Gutierrez.

Gols: 0-1 Sergio Franco (56′), 0-2 Daniel Aznar (58′), 1-2 Aniol Boixader (77′).

Àrbitre: Sr. Alex Salguero Delgado (del. Vallès Occidental) ha amonestat Cristian Poyatos (29′), Marc Cervera (88′), Alex Montero (89′) pels andreuencs i Gabriel Adarve (13′), Alex Saumell (34′), Antonio Parra (77′), Jordi Souto (79′ i 87′-expulsió), Sergio Franco (82′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 18 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze del Juvenil A enfront del CF Mollet UE | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS