Acord per lliurar un lot de roba als refugiats

La UE Sant Andreu ha arribat a un acord amb el projecte “Banc de Roba” de la Fundació AEMA per entregar aquest dimecres 20 lots de roba als refugiats que vénen a jugar a futbol al Narcís Sala. Cada lot està format per una dessuadora, dues samarretes, un pantaló i unes sabatilles.

El Club andreuenc, amb la finalitat d’implicar-se amb la nostra societat, va acordar fa unes setmanes amb la Fundació BarcelonActua que cada dimecres un grup de refugiats jugaran a futbol al Narcís Sala. A més, per anar un pas més enllà, el Club ha arribat a un acord de col·laboració des d’ara i per més endavant amb el projecte “Banc de Roba” per proporcionar aquests 20 primers lots, però també a la possible entrega en el futur de més roba segons les necessitats dels refugiats.

El projecte “Banc de Roba” sorgeix a partir de la col·laboració entre la Fundació AEMA i el Grup ALETEX amb l’objectiu d’augmentar la qualitat de vida de les persones en situació de pobresa i en risc d’exclusió social facilitant l’accés a un producte de primera necessitat com és la roba. En distribueixen entre les entitats socials de l’àrea metropolitana de Barcelona, principalment a la comarca del Baix Llobregat i la ciutat d’Hospitalet, on tenen el seu magatzem. A més, en el projecte “Banc de Roba” també hi treballen joves en risc d’exclusió social oferint-los així llocs d’inserció laboral.

Des de la UE Sant Andreu demanem que aquells aficionats que tinguin botes de futbol en bon estat i que no les utilitzin ens les facin arribar i els hi entregarem als refugiats, ja que no tots ells en tenen.

Logotip de “Banc de Roba”

Imatge destacada: Grup de refugiats un dimecres que van anar al Narcís Sala a jugar a futbol. En la imatge també hi apareixen el president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, directiu àrea social, Josep Hormigo, coordinador futbol base, David Mordillo, i entrenador del primer equip, Mikel Azparren. | Adrià Corominas – Diari ARA.

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019