Acord per lliurar un lot de roba als refugiats

La UE Sant Andreu ha arribat a un acord amb el projecte “Banc de Roba” de la Fundació AEMA per entregar aquest dimecres 20 lots de roba als refugiats que vénen a jugar a futbol al Narcís Sala. Cada lot està format per una dessuadora, dues samarretes, un pantaló i unes sabatilles.

El Club andreuenc, amb la finalitat d’implicar-se amb la nostra societat, va acordar fa unes setmanes amb la Fundació BarcelonActua que cada dimecres un grup de refugiats jugaran a futbol al Narcís Sala. A més, per anar un pas més enllà, el Club ha arribat a un acord de col·laboració des d’ara i per més endavant amb el projecte “Banc de Roba” per proporcionar aquests 20 primers lots, però també a la possible entrega en el futur de més roba segons les necessitats dels refugiats.

El projecte “Banc de Roba” sorgeix a partir de la col·laboració entre la Fundació AEMA i el Grup ALETEX amb l’objectiu d’augmentar la qualitat de vida de les persones en situació de pobresa i en risc d’exclusió social facilitant l’accés a un producte de primera necessitat com és la roba. En distribueixen entre les entitats socials de l’àrea metropolitana de Barcelona, principalment a la comarca del Baix Llobregat i la ciutat d’Hospitalet, on tenen el seu magatzem. A més, en el projecte “Banc de Roba” també hi treballen joves en risc d’exclusió social oferint-los així llocs d’inserció laboral.

Des de la UE Sant Andreu demanem que aquells aficionats que tinguin botes de futbol en bon estat i que no les utilitzin ens les facin arribar i els hi entregarem als refugiats, ja que no tots ells en tenen.

Logotip de “Banc de Roba”

Imatge destacada: Grup de refugiats un dimecres que van anar al Narcís Sala a jugar a futbol. En la imatge també hi apareixen el president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, directiu àrea social, Josep Hormigo, coordinador futbol base, David Mordillo, i entrenador del primer equip, Mikel Azparren. | Adrià Corominas – Diari ARA.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS