Bàsquet: resultats del 23 i 24 de febrer

Aquests són els resultats dels equips de bàsquet basesènior i veterans de la UE Sant Andreu d’aquest cap de setmana.

BÀSQUET BASE

Mini Mixt CEEB: derrota contra el Vedruna Immaculada. S’ha de continuar treballant i intentar no perdre la dinàmica de partits guanyats que portava l’equip.

Mini Masculí Groc: victòria contra l’UB Llefià A per 71 a 21. Molt bon partit dels nostres nois que des del primer moment han sortit a guanyar.

Mini Masculí Vermell: derrota contra l’AE Sant Andreu Natzaret Blanc per 34 a 68. Els andreuencs no van arribar a concentrar-se i a entrar en el partit.

Mini Femení: victòria ajustada de les nostres noies per 59 a 51 contra l’AESE. A continuar així!

Infantil Masculí Groc: victòria contra el Joventut Les Corts C per 51 a 31 i amb només sis jugadors, una llàstima no haver assolit els vuit necessaris per a poder optar a la victòria sense alineació indeguda.

Infantil Masculí Vermell: victòria per 30 a 53 contra el CB L’Ametlla. Molt bon partit dels andreuencs, amb una molt bona defensa i un bon atac, que no ha donat opcions al rival en cap moment.

Cadet CEEB: derrota contra el Col·legi Immaculada Concepció d’Horta A per 29 a 38. S’ha de continuar treballant.

SÈNIORS

Sots-25 Masculí A: gran victòria contra la UE Gaudí A per 74 a 68. Un partit molt intens que s’ha mantingut molt igualat fins el final, i que els andreuencs han lluitat de valent.

Sènior A Masculí: gran triomf davant el CB Kobras A per 86 a 70. Un partit que s’ha mantingut molt estable, sempre dos punts al marcador per sobre, dos punts per sota. A l’últim quart però, els andreuencs han fet un esforç final i han aconseguit un avantatge important, per a guanyar inclús un average de -15 en contra a l’anada.

Sènior B Masculí: derrota contra el CB Kobras B per només 73-80. Una llàstima haver perdut al final, ja que ha estat un partit molt ben jugat per part de tot l’equip, encara que amb un final difícil de pair. Els quadribarrats han perdut l’avantatge en un últim quart amb bastants hàndicaps.

Sènior Femení: victòria contra el Bàsquet Ateneu Montserrat C per 48 a 42. El partit ha començat amb poques opcions per a les noies, però han capgirat la dinàmica amb el pas dels minuts.

VETERANS

Victòria dels veterans contra els Tiki-Taka per 46 a 40. És la tercera victòria consecutiva dels andreuencs, que han fet una gran defensa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS