El Sant Andreu disputa un partit a caixa o faixa davant el Terrassa aquest diumenge al Narcís Sala (12:00h). L’equip de Mikel Azparren té l’oportunitat de retallar punts directament contra el quart classificat i d’enllaçar una segona victòria consecutiva que permeti mirar amunt. Sergi García podria debutar amb la quadribarrada.

El Narcís Sala gaudirà d’un partit amb molts al·licients entre el Sant Andreu i el Terrassa, dos equips bastits per a lluitar per la promoció d’ascens. Els quadribarrats tenen l’oportunitat de reivindicar la seva candidatura i d’enviar un missatge clar a la resta de rivals. Un triomf posaria una segona pedra molt important en el camí costerut fins el maig.

S’espera una bona entrada a l’estadi andreuenc després que el club engegués una promoció per a afavorir l’assistència del públic i que també demà l’ONG Open Arms muntarà taules per a vendre merchandising i recollir donacions que es destinaran a les seves campanyes de rescat de migrants al Mediterrani. Els afeccionats que facin una donació rebran una xapa de l’ONG, amb la qual se’ls identificarà als accessos del Narcís Sala i podran entrar gratis.

Demà el fitxatge del Sant Andreu d’aquest mercat d’hivern, Sergi García, podria debutar i disputar de minuts en aquest encontre. Per altra banda, el Terrassa és un dels equips que més afeccionats desplaça a domicili.

El Terrassa és un dels conjunts més potents de la categoria i un candidat sòlid a la promoció d’ascens. L’equip egarenc, a més, es troba en un gran moment de forma amb una ratxa de catorze jornades consecutives sense perdre. Els andreuencs van dominar a la primera volta, però van sucumbir amb dos gols terrassistes els últims minuts de partit.

Azparren té les baixes de Ton Alcover i Víctor Alonso per lesió i Felipe Sá per sanció, ja que compleix cicle amb cinc targetes grogues. Dani Guerrero i Carroza són dubte.

UE SANT ANDREU – TERRASSA FC

Competició: Jornada 27 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 10 de febrer, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: José Javier Gómez López (del. Barcelona), assistit per Salvador Morros Monge (Barcelona) i Alexandre Justo Miró (Barcelona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trimijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS