Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Jornada dolenta pels equips andreuencs que han perdut contra rivals directes en la lluita per evitar el descens. El Juvenil A ha caigut per 1-2 contra el CE Mercantil al Narcís Sala, tot i que continua dos punts per sobre del descens, tal com havia començat la jornada. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha perdut al camp del cuer, el CE Pubilla Casas (3-0), i baixa a la penúltima posició de la classificació.

Derrota del Juvenil A (1-2)

El Juvenil A, que s’enfrontava al CE Mercantil, un rival dos punts per sobre a la lliga, no ha estat afinat de cara a porteria i l’ha acabat penalitzant. El partit al Narcís Sala ha començat molt igualat, però han estat els andreuencs a tenir la primera gran ocasió amb un xut al pal i poc després el porter visitant ha fet una gran doble intervenció per mantenir el 0-0. De fet, ha estat el CE Mercantil qui s’ha avançat en el marcador amb un gol de penal de Carlos Gracia (24′). El conjunt dirigit per Ignasi Senabre ha empatat ràpidament, també de penal, a càrrec d’Alex Calatrava (28′). Els últims minuts del primer temps han estat de domini andreuenc, però amb l’1-1 s’ha arribat al descans,.

A la represa, el partit ha tornat a igualar-se pel que fa al joc d’ambdós equips. Tot i això, el CE Mercantil, en una de les poques aproximacions que ha tingut, ha tornat a marcar mitjançant Sergi Boira (66′). Els últims 20 minuts han estat de domini i assetjament andreuencs, però el desencert en la rematada ha fet impossible marcar el gol de l’empat. Finalment derrota per 1-2 i el Juvenil A encadena la tercera desfeta consecutiva. És tretzè amb dos punts d’avantatge del descens.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Miguel Lozano, Izan Espinosa (Sergi Dominguez, 80′), Elhadji Ousmane, Victor Hugo, Marc Arnau, Daniel Santiago, Ricard Vidal (Victor Lamela, 69′), Oriol Solina, Alejandro Romera, Alex Calatrava i Jomi Nazarov.

CE Mercantil (2): Carles Segura, Gerard Nieto, Gerard Silvestre, Iker Roldan, Sergi Boira, Alex Sanchez, Roberto Picon (Jordi Castaño, 46′), Jonathan Gerboles, Carlos Gracia (Albert Bernabeu, 80′), Carlos Portero i Marc Ruano.

Gols: 0-1 Carlos Gracia (24′), 1-1 Alex Calatrava (28′), 1-2 Sergi Boira (66′).

Àrbitre: Sr. Miguel Angel Moreno (del. Barcelona) ha amonestat Alejandro Romera (56′), Elhadji Ousmane (vermella directa-89′) pels andreuencs i Jonathan Gerboles (8′), Carlos Portero (87′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 22 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (3-0)

El Sant Andreu Atlètic està immers en una mala ratxa, que l’ha fet baixar fins a la penúltima posició a la classificació. Tres derrotes en els últims quatre partits han estat el detonant. El filial quadribarrat s’enfrontava al cuer de la lliga, el CE Pubilla Casas, que feia setze jornades que no guanyava. El partit ràpidament s’ha posat coll amunt pels andreuencs quan els locals s’han avançat en el marcador amb el gol de Pau Gené en el 8′. A partir d’aquest moment, ha estat el Sant Andreu Atlètic qui s’ha apoderat de les regnes del partit, tot i que s’ha arribat al descans amb l’1-0.

En la segona part, el conjunt andreuenc ha pitjat l’accelerador a la recerca d’un gol. Ha començat a rondar amb perill l’àrea rival i acumular una ocasió rere l’altre. Tot i això, no ha pogut batre la defensa local i en un ràpid contracop, el CE Pubilla Casas ha sentenciat el matx en el 88′ amb el gol de Pau Gené i només un minut més tard el tercer a càrrec de José Manuel Villegas. Derrota del filial quadribarrat, que és el penúltim classificat, a tres punts de la promoció de descens i a cinc de la salvació. L’entrenador del filial, Marc Rodríguez, després del partit ha anunciat que deixa de ser el tècnic del Sant Andreu Atlètic.

Fitxa tècnica

CE Pubilla Casas (3): Manel Guiu, Daniel Nadal (Jose Manuel Villegas, 66′), Lucas Molina, Sergi Gonzalez, Oscar Cuevas, Cristian Velarde, Sergio Padilla (Edgar Carrión, 46′), Albert Clarapols (Seongsang Pak, 85′), Pau Gene (Josue Santiago, 89′), Rogers Roberto (Anier Oña, 66′) i David Prieto.

Sant Andreu Atlètic (0): Roger Boixaderas, Sergi Lobo, Carlos Raul (Daniel Delgado, 57′), David Gomez, Ismael Sanchez, Mohammad Kaddour, Marc Viver, Aniol Boixader (Victor Ortega, 57′), Cristian Poyatos, Joan Manuel Camacho i Alex Montero (Yasser Chapfika, 36′).

Gols: 1-0 Pau Gene (8′), 2-0 Pau Gene (88′), 3-0 Jose Manuel Villegas (89′).

Àrbitre: Sr. Jose Maria Fernadez Osuna (del. Barcelona) ha amonestat Daniel Nadal (22′), Rogers Roberto (46′), Lucas Molina (76′), Cristian Velarde (83′), David Prieto (86′) pels locals i Ismael Sanchez (34′), Roger Boixaderas (60′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 21 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal Pubilla Casas.

Imatge: Arxiu Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS