Empat del Sant Andreu Atlètic, derrota del Juvenil A

El Juvenil A, amb la contundent derrota contra el CF Badalona (1-5), encadena la segona desfeta consecutiva i ara només està dos punts per sobre del descens. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha empatat contra la UD Molletense (1-1) i d’aquesta manera trenca una mala ratxa de dues derrotes. El filial quadribarrat, en zona de descens, està a dos punts de la promoció de descens i a tres de la salvació.

Empat del Sant Andreu Atlètic (1-1)

El filial quadribarrat necessitava sumar punts com sigui per sortir del descens i ho ha fet amb l’empat contra la UD Molletense (1-1) al Narcís Sala. L’equip rival arribava en un bon moment al duel amb dues victòries consecutives i ocupant plaça a la zona mitjana de la classificació. El partit ha començat molt igualat. Ambdós equips han tingut ocasions clares, però ha estat el conjunt visitant qui s’ha avançat en el marcador amb un gol just abans del descans a càrrec d’Oscar Gonzalez (44′).

A la represa el Sant Andreu Atlètic ha sortit molt intens a la recerca del gol de l’empat. Després d’algunes aproximacions, Mohammad Kaddour ha aconseguit marcar la diana pel Sant Andreu Atlètic (57′) que significava l’1-1. Els homes entrenats per Marc Rodríguez estaven en un bon moment i han seguit rondant amb perill l’àrea rival, però tot i la superioritat en el joc, no han pogut capgirar el marcador. Finalment empat 1-1, que serveix al filial quadribarrat per trencar una ratxa de dues derrotes consecutives. Això sí, els andreuencs estan dins la zona vermella de la lliga a dos punts de la promoció de descens i a tres de la salvació.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (1): Roger Garcia, Carlos Raul (Victor Ortega, 83′), David Heras, Ismael Sanchez, Mohammad Kaddour, Marc Viver (Xavier Miras, 73′), Aniol Boixader (Yasser Chapfika, 59′), Cristian Poyatos, Marc Montejo i Alex Montero.

UD Molletense (1): Vincenzo Giovanni, Ivan Arroyo, Jairo Fabian, David Cordon, Santiago Rodrigo, David Sanchez, Alberto Gonzalez (Obong Samuel, 73′), Victor Ruiz, Oscar Gonzalez (Pau Sepulveda, 80′), Francesc Vega (Alejandro Vega, 66′) i Antonio Gomez.

Gols: 0-1 Oscar Gonzalez (44′), 1-1 Mohammad Kaddour (57′).

Àrbitre: Sr. Sergi Roncero Huertas (del. Baix Llobregat) ha amonestat Alberto Gonzalez (60′), David Sanchez (68′), David Cordon (70′), Santiago Rodrigo (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 20 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Derrota del Juvenil A (1-5)

Segona derrota consecutiva del Juvenil A, i de forma contundent, contra el CF Badalona (1-5). El partit ràpidament s’ha posat molt coll amunt pels andreuencs quan, ja en el quart d’hora de joc, el conjunt escapulat guanyava per 0-3 amb els gols d’Alan Nahuel, Joel Toledo i Adria Lopez. Al tram final de la primera part, l’equip quadribarrat ha retallat distàncies en el marcador amb la diana d’Alejandro Romera (41′).

En la segona part, els homes entrenats per Ignasi Senabre han continuat competint per retallar encara més les distàncies en el marcador. El partit estava molt igualat, però en el 81′ el Badalona ha marcat el quart gol, a càrrec d’Haitam Babia, i ha sentenciat el partit. Cinc minuts més tard els badalonins han marcat l’última diana, mitjançant Alan Nahuel. Amb aquesta derrota, el Juvenil A veu com se li apropa el descens. El conjunt andreuenc ocupa la tretzena posició a la classificació, amb vint-i-dos punts, només dos punts per sobre de la zona vermella.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Victor Parra, Izan Espinosa (Adrian Gomez, 81′), Jordi Moron (Ivan Mañana, 75′), Daniel Santiago, Marc Arnau, Jorge Emilio, Ricard Vidal (Jordi Caballe, 57′), Oriol Solina, Alejandro Romera, Alex Calatrava i Jomi Nazarov.

CF Badalona (5): Eric Mourin, Yevgen Kashchiy, Gorka Gutierrez, Conrado Duhour, David Dueñas, Victor Porcel, Angel Cañabate (Haitam Babia, 46′), Joao Da Costa (Miquel Porta, 71′), Adria Lopez (Mario Vilar, 53′), Alan Nahuel i Joel Toledo (Ebrima Camara, 81′).

Gols: 0-1 Alan Nahuel (7′), 0-2 Joel Toledo (9′), 0-3 Adria Lopez (13′), 1-3 Alejandro Romera (41′), 1-4 Haitam Babia (81′), 1-5 Alan Nahuel (86′).

Àrbitre: Sr. Alejandro Aguayo Prieto (del. Barcelona) ha amonestat Jonathan Serrat (47′), Jorge Emilio (49′), Jordi Moron (50′), Oriol Solina (69′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 21 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS