Empats del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Tant el Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic han empatat aquesta última jornada. L’equip dirigit per Ignasi Senabre ho va fer en el desplaçament complicat al camp de la UE Llagostera (0-0). Per altra banda, en l’estrena de Dani López com a entrenador del filial quadribarrat, va empatar 1-1 contra el CE Canyelles al Narcís Sala i retalla un punt amb la salvació.

Empat del Juvenil A (0-0)

El Juvenil A travessava una mala ratxa i amb aquest empat al camp de la UE Llagostera, el setè classificat, trenca una dinàmica de tres derrotes consecutives. El partit, des del primer instant fins a l’últim, ha estat molt travat i amb poques ocasions per ambdós equips. A més, la possessió de la pilota ha estat molt repartida, per tant, cap equip ha dominat sobre l’altre. Amb el 0-0 en el marcador s’ha arribat al descans.

A la represa, tot ha seguit amb el mateix guió de partit. Ritme baix, molta brega al mig del camp i poques ocasions de gol. El conjunt local, a la recta final, ha augmentat la intensitat i ha obligat els andreuencs a defensar-se ambdents i  ungles. Tot i això, el Juvenil A ha resistit i ha pogut certificar un empat 0-0. Un resultat que fa sumar un punt a la classificació, però que combinat amb la resta de resultat de la jornada, l’equip quadribarrat manté la distància de dos punts sobre el descens, però ara ja només està una posició per sobre de la zona vermella.

Fitxa tècnica

UE Llagostera (0): Gerard Asparó, Guillem Falgueras (Odalric Abelló, 76′), Sergi Resta, Gerard Davesa, Sergi Guino, Miquel Flores, David Lopez, Daniel Resta (Adria Casanovas, 62′), Marc Montero (Joan Serrallonga, 62′), Boris Yussef (Aaron Castillo, 74′) i Iker Diaz.

Juvenil A (0): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Daniel Santiago, Victor Hugo, Marc Arnau, Jorge Emilio, Ricard Vidal (Adrian Gomez, 62′), Oriol Solina, Alejandro Romera, Alex Calatrava (Jordi Moron, 83′) i Jomi Nazarov (Sergi Dominguez, 89′).

Àrbitre: Sr. Luis Panero Cerezo (del. Barcelona) ha amonestat Daniel Resta (35′), Boris Yussef (68′) pels locals i Marc Arnau (13′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 23 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Municipal de Llagostera.

Empat del Sant Andreu Atlètic (1-1)

El filial quadribarrat estrenava nou tècnic a la banqueta. Dani López ha substituït Marc Rodríguez, que va anunciar que deixava el càrrec a causa dels mals resultats de les últimes jornades. El Sant Andreu Atlètic es troba en zona de descens i en el partit contra el CE Canyelles ha sortit amb molta intensitat a fer el primer gol. L’equip andreuenc ha estat el dominador de la primera meitat i just abans del descans s’ha avançat en el marcador amb el gol de Yasser Chapfika (43′).

A la represa, ha estat el Canyelles qui ha sortit més endollat. El Sant Andreu Atlètic ha endarrerit línies a l’espera de recuperar la pilota i sortit al contracop. Tot i això, el conjunt visitant ha empatat el partit amb el gol de Felix Ariza (71′). Només dos minuts més tard, el Canyelles s’ha quedat amb un home menys amb l’expulsió amb vermella directa de Kevin Marek. L’últim quart d’hora ha tornat a ser de domini andreuenc. El filial ho ha intentat de totes les maneres, ha assetjat la porteria rival, però no ha aconseguit marcar cap gol més. Finalment empat 1-1, que fa guanyar una posició a la classificació al Sant Andreu Atlètic i retalla punts amb la salvació. Ara, la promoció de descens està a dos i la permanència a quatre.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (1): Roger Garcia, Sergi Lobo, Mohammad Kaddour, David Gomez, Ismael Sanchez (Sergi Jurado, 61′), Marc Viver (Marc Guinó, 88′), Daniel Delgado, Xavier Miras (Carlos Raul, 77′), Aniol Boixader (David Heras, 61′), Cristian Poyatos (Marc Cervera, 77′) i Yasser Chapfika.

CE Canyelles (1): Ivan Rivera, Kevin Alejandro, Felix Ariza, Saul Villanueva, Adria Mila, Nil Redon (Francesc Fortuny, 56′), Manuel Calle (Ignacio Langarita, 56′), Carlos Chavero (Xavier Gonzalez, 46′), Alex Habas (Zoran Djordjvic, 70′), Kevin Marek i Iker Miguel (Jesus Gonzalez, 89′).

Gols: 1-0 Yasser Chapfika (43′), 1-1 Felix Ariza (71′).

Àrbitre: Sr. Alejandro Rodriguez Moreno (del. Barcelona) ha amonestat David Gomez (68′), Marc Viver (79′) pels andreuencs i Saul Villanueva (52′), Kevin Marek-vermella directa (73′), Luis Fortuny (81′), Julio Clemente (82′), Francesc Fortuny (85′), Felix Ariza (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 22 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Arxiu Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS