La candidatura del Sant Andreu

El Sant Andreu cerca demà (12:00h) la quarta victòria consecutiva contra el Granollers. L’equip de Mikel Azparren s’enfronta a un rival directe que pot superar en cas de triomf en una jornada amb tres dues directes en la lluita per la promoció d’ascens. Els quadribarrats completarien un febrer immaculat en cas de triomf.

La candidatura del Sant Andreu a la promoció d’ascens pot rubricar-se al Narcís Sala amb una nova victòria que permeti superar els vallesans i retallar punts a la resta de rivals. És una jornada amb duels directes (Europa-Terrassa i Horta-Llagostera) que pot afavorir els interessos quadribarrats. La injecció d’optimisme i confiança del triomf al camp del Llagostera s’ha de canalitzar per a jugar un bon partit i derrotar el Granollers.

El conjunt vallesà ha completat fins ara una gran temporada i lluita per a arribar a la promoció. Dues victòries, tres empats i dues derrotes és el seu balanç en una segona volta irregular. No obstant això, és un rival perillós que presenta uns registres similars als dels andreuencs.

Azparren té les bases de Ton Alcover i Víctor Alonso per lesió i el dubte de Dani Guerrero, mentre que el Granollers no podrà comptar amb Martí Soler per sanció.

UE SANT ANDREU – EC GRANOLLERS

Competició: Jornada 29 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 24 de febrer, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Miguel Ángel Moreno Villaécija (del. Barcelona), assistit per Bilal Doudou Doudou (Barcelona) i Daniel Lucas Gómez (Barcelona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trimijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS