L’esperit d’Olot apareix a Llagostera (1-2)

El Sant Andreu ha aconseguit una victòria apoteòsica en temps afegit amb un gol de Kuku. L’equip de Mikel Azparren ha remuntat el gol de Moussa en una segona part en què ha estat clar dominador. Óscar ha empatat i Kuku ha culminat un triomf molt celebrat i que ha recordat a la remuntada de fa dues temporades a Olot.

El Llagostera ha començat amb intensitat, comandat per la velocitat de Moussa i fent gala del seu joc directe. L’extrem local, l’home més perillós dels blaugrana, ha desequilibrat la defensa andreuenca en diverses ocasions. Ha avisat amb un primer xut amb rosca desviat (2’), al qual ha respost Óscar amb un altre tir que ha sortit fora (8’).

Els quadribarrats s’han expulsat el domini inicial del Llagostera i han igualat el partit. Sergi ha provat Marcos amb un xut des de la frontal que ha blocat el porter (21’) i Juanma ha estat a punt d’obrir el marcador amb un xut que ha marxat a pocs centímetres del pal (24’). Qui ha anotat, però, ha estat Moussa. En un contracop rapidíssim, ha superat Segovia picant la pilota per sobre seu (26’).

El conjunt gironí ha intentat aprofitar l’embranzida per a marcar el segon, però s’ha topat amb Segovia. El porter andreuenc, amb la mà primer i amb el peu després, ha mantingut el marcador estable. Abans del descans, el Sant Andreu ha tingut dues opcions per a empatar: un falta de Josu per sobre del travesser (39’) i un xut de Sergi que ha blocat Marcos (43’).

Remuntada en una gran segona part

El Sant Andreu necessitava el descans per a centrar-se i capgirar la dinàmica del partit. L’equip de Mikel Azparren ha aconseguit fer-ho a la represa, en què ha posat dues marxes més i ha començat a crear una sensació de perill constant sobre la porteria del Llagostera. Marcos ha evitat l’empat en un u contra u amb Óscar (47’) i Ferran ha assajat el xut des de la frontal (49’).

El partit s’ha trencat i els andreuencs han pres el timó. Després de diverses faltes i algun córner, de nou la pissarra ha estat vital pel Sant Andreu. Josu ha centrat un córner i Óscar, a la frontal de la petita, ha creuat la rematada i ha empatat l’encontre amb justícia (57’), estrenant el seu compte golejador.

El gol de l’empat ha donat encara més domini al Sant Andreu davant un Llagostera que ha perdut pistonada, però que ha estat igualment perillós. De fet, una acció providencial de Juanma al tall (70’) i una aturada de Segovia (87’) han evitat el gol dels gironins. Els andreuencs han disposat de diverses ocasions a la recta final, am xuts de Sergi, Josu i Kuku, aquest últim un obús que gairebé entra (80’).

L’èxtasi ha arribat en temps afegit. Felipe ha lluitat una pilota dins l’àrea que el Llagostera no ha pogut refusar i Kuku ha acabat afusellant la porteria. Bogeria quadribarrada per a celebrar un gol que ha significat la victòria final en un dels camps més complicats de la categoria.

El Sant Andreu ha celebrat el triomf amb l’afició desplaçada i al vestidor, dedicant-lo a Víctor Alonso després de l’operació de genoll del migcampista andreuenc, que avui ha hagut de seguir el partit des de la distància. La setmana vinent, el Sant Andreu rebrà el Granollers al Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

UE Llagostera (1): Marcos, Amantini, Viale (Aimar, 82’), Sascha, Pitu, Moussa, Crespo, Yeray, Eric (Medina, 73’), Bigas (Maynau, 68’) i Gil Muntadas.

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López (Jaume, 71’), Carroza, Sergi García, Juanan, Josu, Ferran (Felipe, 61’) i Óscar Muñoz (Kuku, 76’).

Gols: 1-0 Moussa (26’), 1-1 Óscar Muñoz (57’), 1-2 Kuku (92’).

Àrbitre: Sr. Masip Vidal (del. Lleida), ha amonestat Bigas, Eric i Medina pels locals i David López, Llamas, Kuku, Felipe i Segovia pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 28 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal de Llagostera.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS