Òscar Camps farà el servei d’honor diumenge

Pel partit d’aquest diumenge al Narcís Sala (12:00 h) entre la UE Sant Andreu i EC Granollers, el fundador i director de l’ONG Open Arms, Òscar Camps, farà el servei d’honor abans que comenci l’enfrontament.

A més l’ONG muntarà taules per a vendre marxandatge i recollir donacions que es destinaran a les seves campanyes de rescat de migrants al Mediterrani.

Des del club animem a tots els socis i aficionats a contribuir i difondre l’acció d’aquesta causa justa per a col·laborar amb el rescat humanitari de centenars de persones al Mediterrani i aprofitem l’ocasió per a denunciar de nou el blocatge que el govern espanyol imposa al vaixell d’Open Arms.

#FreeOpenArms

Més en

Bàsquet: resultats del 23 i 24 de març

Premsa25 de març de 2019

Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Premsa25 de març de 2019

Poc premi per un gran partit (1-1)

Premsa24 de març de 2019

El Sant Andreu vol assaltar el líder

Premsa23 de març de 2019