Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Després de les derrotes d’ambdós equips andreuencs la passada jornada, tenen una nova oportunitat per retrobar-se amb la victòria al Narcís Sala, ja que el Juvenil A i el Sant Andreu Atlètic juguen com a locals aquest cap de setmana. L’equip dirigit per Ignasi Senabre rep dissabte el CF Badalona (13:30 h). Per altra banda, el filial quadribarrat s’enfronta diumenge a la UD Molletense (18:00 h).

Juvenil A – CF Badalona

El Juvenil A no acaba de trobar la regularitat necessària per allunyar-se de la part baixa de la classificació. Dels últims set partits, tres victòries i quatre derrotes, la darrera en la passada jornada bastant contundent contra el FC Barcelona B (6-1). Els homes dirigits per Ignasi Senabre ocupen la dotzena posició a la classificació, amb vint-i-dos punts, quatre per sobre del descens. L’equip andreuenc rep aquest dissabte un rival complicat al Narcís Sala, el CF Badalona, partit que començarà a la 13:30 h.

Els badalonins són sisens a la lliga. Tot i que van guanyar en l’última jornada contra el CE Mercantil, només han sumat quatre punts dels dotze possibles. El Juvenil A, tot i la falta de regularitat, els partits al Narcís Sala és on està aconseguint millors resultats amb quatre victòries, un empat i quatre derrotes. Una nova victòria andreuenca al camp quadribarrat faria que el Sant Andreu tinguin més marge sobre el descens i estigués a la zona tranquil·la de la classificació.

Sant Andreu Atlètic – UD Molletense

A causa dels mals resultats del filial quadribarrat, el Sant Andreu Atlètic es troba en zona de descens per primer cop. Han estat quatre derrotes en cinc partits. Cal redreçar la situació i els homes dirigits per Marc Rodríguez tenen l’oportunitat de fer-ho contra la UD Molletense al Narcís Sala aquest diumenge (18:00 h).

El Molletense, però, arriba en un bon moment després d’encadenar dues victòries consecutives i escalar fins a la vuitena posició a la classificació. El filial quadribarrat necessita tornar a sumar els tres punts per intentar sortir de la zona de descens a Tercera Catalana. L’última victòria del Sant Andreu Atlètic va ser fa set jornades contra el CP Sarrià. Cal trencar aquesta mala dinàmica.

Imatge: Partit del Juvenil A en la passada jornada contra el FC Barcelona B | FC Barcelona.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS