Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Ambdós equips andreuencs travessen una situació complicada perquè estan immersos en la lluita per evitar el descens. Els dos conjunts juguen aquest dissabte contra rivals directes a la classificació. El Juvenil A s’enfronta al CE Mercantil (13:15 h) al Narcís Sala, mentre que el Sant Andreu Atlètic es desplaça al camp del CE Pubilla Casas (17:30 h).

Juvenil A – CE Mercantil

En les dues últimes jornades el Juvenil A ha patit desfetes contundents contra el FC Barcelona B i CF Badalona. Després d’aquests dos partits contra rivals de la part alta de la lliga els andreuencs, que estan dos punts per sobre del descens, s’enfronten al Narcís Sala contra el CE Mercantil (13:15 h), un equip que té dos punts més que el Sant Andreu. On estan sumant més punts els homes dirigits per Ignasi Senabre és com a local, tot i que amb molta irregularitat, ja que són quatre victòries, un empat i cinc derrotes a l’estadi quadribarrat.

El CE Mercantil tampoc arriba en un bon moment, després de perdre en les dues últimes jornades. Com a visitants només han guanyat dos partits, empatat dos i perdut sis. Per tant, el Juvenil A juga contra un rival directe a la classificació. Una victòria andreuenca significaria avançar-los a la lliga i tenir el gol average individual guanyat, ja que a la primera volta el conjunt quadribarrat va guanyar 0-2 al camp del CE Mercantil.

Sant Andreu Atlètic – CE Pubilla Casas

El Sant Andreu Atlètic va aconseguir un bon empat en la passada jornada al camp de la UD Molletense, tot i que continua en zona de descens a dos punts de la promoció per no baixar i a tres de la salvació. Aquest dissabte el filial quadribarrat té l’objectiu de sumar els tres punts en el duel al camp del CE Pubilla Casas (17:30 h), el cuer de la lliga.

Els homes dirigits per Marc Rodríguez fa vuit partits que no guanyen, però el CE Pubilla Casas en fa setze que no coneix la victòria. Exactament des de finals del passat mes de setembre. Això sí, tot i no guanyar, és un equip rocós. En aquesta ratxa sense triomfs ha aconseguit set empats i vuit derrotes i de les últimes sis jornades, en són quatre empats i només dues desfetes. El Sant Andreu Atlètic necessita la victòria per trencar la mala ratxa i intentar sortir de la zona de descens i el partit d’aquest dissabte contra el cuer és de vital importància.

Imatge: Partit entre el Juvenil A i el FC Barcelona B | FC Barcelona.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS