Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Ambdós equips andreuencs travessen una mala dinàmica, que perillosament els ha portat a lluitar per evitar el descens. El Juvenil A encadena tres derrotes consecutives i es desplaça aquest dissabte al camp de la UE Llagostera (12:00 h), equip de la zona mitjana alta de la lliga. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic, amb el nou entrenador Dani López, juga diumenge al Narcís Sala contra el CE Canyelles (18:00 h). El filial quaribarrat necessita guanyar per intentar sortir del descens.

UE Llagostera – Juvenil A

L’equip andreuenc en els últims sis partits ha sumat una victòria i cinc derrotes, de les quals les tres darreres jornades de forma consecutiva. Aquesta dinàmica ha fet que el Juvenil A ocupi la tretzena posició amb vint-i-dos punts, només dos per sobre del descens. L’equip dirigit per Ignasi Senabre necessita els tres punts per tornar a guanyar confiança i allunyar-se de la zona perillosa, tot i que aquest dissabte té un partit complicat al camp de la UE Llagostera (12:00 h).

L’equip quadribarrat fora de casa només ha aconseguit dues victòries, ha empatat tres i perdut sis. De fet, l’últim triomf a domicili va ser en la cinquena jornada, el passat mes de setembre, al camp del CE Mercantil. I el rival d’aquesta jornada no ho posarà gens fàcil. La UE Llagostera és el setè classificat, amb trenta-tres punts. L’equip gironí, però, arriba en un moment irregular en els últims tres partits. Va guanyar en el darrer partit, però anteriorment havia empatat i perdut. El Juvenil A vol trencar la mala ratxa i el partit contra el Llagostera és una nova oportunitat, una derrota podria significar entrar en zona de descens per primer cop aquesta temporada.

Sant Andreu Atlètic – CE Canyelles

El filial quadribarrat estrena nou entrenador, Dani López, i ho farà aquest diumenge al Narcís Sala contra el CE Canyelles (18:00 h). El Sant Andreu Atlètic fa nou jornades que no guanya (tres empats i cinc derrotes) i ha baixat fins a la penúltima plaça de la classificació. El darrer partit, amb la desfeta al camp del cuer CE Pubilla Casas, Marc Rodríguez va anunciar que deixava de ser el tècnic del filial.

Per tant, el nou entrenador arriba amb l’objectiu de revertir la dinàmica, un fet que començaria amb obtenir una victòria aquest diumenge al Narcís Sala. El Sant Andreu Atlètic no guanya a l’estadi andreuenc des de fa divuit jornades. El rival, el CE Canyelles, és el novè classificat amb vint-i-vuit punts, i està en un bon moment amb tres victòries i un empat en els últims quatre partits. El filial quadribarrat està a tres punts de la promoció de descens i a cinc de la salvació. La remuntada a la classificació ha de començar com més aviat possible i això depèn de fer el Narcís Sala un fortí.

Imatge: Arxiu Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS