Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova jornada pels equips andreuencs amb l’objectiu d’aconseguir la victòria per trencar una ratxa consecutiva sense triomfs i allunyar-se de la zona de descens. El Juvenil A rep un rival empatat a punts, l’AT Segre, aquest dissabte al Narcís Sala (13:15 h), mentre que el Sant Andreu Atlètic es desplaça el diumenge al camp de la UD Parc (17:30 h), un rival també de la part batxa de la classificació.

Juvenil A – AT Segre

Amb l’empat de la passada jornada al camp de la UE Llagostera el Juvenil A va trencar una ratxa de tres derrotes consecutives. Aquests últims resultats han fet que l’equip andreuenc s’hagi apropat a la zona de descens i, ara per ara, només està dos punts per sobre de la zona vermella de la classificació. Amb l’objectiu de tornar a sumar una victòria, els homes dirigits per Ignasi Senabre reben aquest dissabte al Narcís Sala (13:15 h) l’AT Segre, un rival directe en la lluita per evitar el descens.

L’AT Segre té els mateixos punts que el Juvenil A i arriba al partit amb la mateixa dinàmica de resultats que els andreuencs, tres derrotes i un empat en els últims quatre partits. A la primera volta andreuencs i lleidatans van empatar 1-1. Per tant, una victòria andreuenca serviria per allunyar-se del descens, i enfront d’un rival directe, que a més tindria el Sant Andreu l’average particular a favor. Partit important el d’aquest dissabte al Narcís Sala.

UD Parc – Sant Andreu Atlètic

El nou entrenador, Dani López, es va estrenar la passada jornada amb un bon empat contra el CE Canyelles. Amb aquest resultat el Sant Andreu Atlètic es va apropar a l’equip que marca la permanència. Actualment el filial quadribarrat és avant penúltim a dos punts de la promoció de descens i a quatre de la salvació. Aquest diumenge, l’equip andreuenc es desplaça al camp de la UD Parc (17:30 h) amb la intenció de sumar la primera victòria en deu jornades.

El rival, la UD Parc, té 26 punts, set més que el Sant Andreu Atlètic, i arriba al partit després d’haver encadenat dos empats consecutius. Serà un partit complicat pel filial quadribarrat perquè la UD Parc és un equip fort com a local on ha obtingut sis victòries, dos empats i dues derrotes.

Imatge: Instant de l’últim partit del Juvenil A enfront de la UE Llagostera | UE Llagostera.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS