Promoció entrades pel Sant Andreu-Terrassa

La UE Sant Andreu té aquest diumenge (12:00 h) un partit crucial contra el Terrassa FC, el quart classificat. L’equip andreuenc necessita la victòria per seguir amb la remuntada de posicions a la classificació per acabar la lliga entre les quatre primeres posicions i disputar la promoció d’ascens a Segona B. Per això, el Club engega una promoció perquè el diumenge el Narcís Sala sigui el de les grans ocasions i ajudar l’equip a aconseguir els tres punts.

Per aquest diumenge la promoció consisteix en:

-Gol Nord: Gratis per tothom resident a Barcelona. A l’entrada al Narcís Sala caldrà ensenyar el DNI. Aquesta promoció només és per les persones que visquin a la capital catalana (i que estigui reflectit en el DNI).

-General: Cada soci de la UE Sant Andreu podrà portar fins a 10 acompanyants gratis. Pels acompanyants NO s’ha de treure cap entrada, simplement que a l’hora d’entrar al Narcís Sala accedeixin juntament amb el soci andreuenc.

-Tribuna: Sense canvis.

Soci, ajuda’ns a omplir el Narcís Sala!

Imatge: Adrià Giménez-UESA.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS