Prova de foc a Llagostera

El Sant Andreu visita demà (17:00h) el Llagostera. L’equip de Mikel Azparren cercarà una tercera victòria consecutiva que suposi també un cop d’efecte després d’haver derrotat el Terrassa al Narcís Sala. Davant, un rival que lluita per ser campió de la lliga a final de temporada.

Els quadribarrats tenen el repte d’aconseguir també el tercer triomf a domicili aquesta temporada. La victòria lluny del Narcís Sala s’està resistint, però el Sant Andreu pot fer demà un pas endavant i enllaçar el tercer triomf consecutiu. És una autèntica prova de foc pels andreuencs.

El Llagostera ha tingut un començament d’any irregular. El conjunt gironí ha obtingut tres victòries, dos empats i ha patit una derrota. És, però, el segon equip més golejador de la categoria (46) i només s’ha quedat tres jornades sense marcar. Les característiques del seu camp, a més, afavoreixen el seu joc directe.

Azparren no podrà comptar amb Ton Alcover ni Víctor Alonso per lesió. Dani Guerrero és dubte.

UE LLAGOSTERA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 28 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dissabte 16 de febrer, a les 17:00h
Estadi: Municipal de Llagostera
Arbitratge: Joan Masip Vidal (del. Lleida), assistit per Albert Manrique Tomás (Lleida) i David Franch Cabrerizo (Lleida)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trimijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Derrota intranscendent (0-1)

Premsa19 de maig de 2019

Acabem-ho bé

Premsa18 de maig de 2019

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa17 de maig de 2019

Homenatge als futbolistes de l’ascens de fa 50 anys a Segona

Premsa15 de maig de 2019