Refugiats entrenaran cada dimecres al Narcís Sala

La UE Sant Andreu és un club amb una clara implicació amb la societat que ens envolta. Per això sempre ha mostrat el seu suport per a les organitzacions que rescaten vides al Mar Mediterrani i acullen refugiats. Un exemple va ser l’acord amb Proactiva Open Arms de lluir el logo de l’ONG a la samarreta quadribarrada durant aquesta temporada. El Club quadribarrat vol anar un pas més enllà, i des d’aquest dimecres i els pròxims dimecres de cada setmana, refugiats de Barcelona vindran a jugar a futbol al Narcís Sala amb una finalitat integradora dins la societat.

Aquesta decisió és a causa de l’acord que ha arribat la UE Sant Andreu amb la Fundació BarcelonActua. Des del Club esperem que més refugiats s’animin a venir a entrenar al Narcís Sala cada dimecres. Els refugiats que han vingut aquest dimecres per primer cop a jugar a l’estadi andreuenc estan convidats pel partit d’aquest diumenge al Narcís Sala entre el Sant Andreu i el Terrassa (12:00 h).

Imatge: Alguns refugiats amb el directiu de la UE Sant Andreu, Josep Hormigo (a l’esquerra de la imatge), al Narcís Sala | UE Sant Andreu.

Més en

El Sant Andreu cau de penal (1-0)

Premsa11 d'agost de 2019

Segona eliminatòria contra un Segona B

Premsa10 d'agost de 2019

David Serrano reforça l’atac quadribarrat

Premsa9 d'agost de 2019

Visita de dos equips estatunidencs, en St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics

Premsa8 d'agost de 2019