Un Sant Andreu intractable (2-0)

El Sant Andreu ha superat el Granollers en un gran partit al Narcís Sala. Óscar Muñoz i Kuku han rubricat una victòria de l’equip de Mikel Azparren que situa els quadribarrats a només cinc punts de la quarta plaça. La candidatura andreuenca és més viva que mai després del quart triomf consecutiu.

El conjunt quadribarrat va a l’alça. La quarta victòria consecutiva i el fet d’haver retallat vuit punts en tres jornades a la zona de promoció d’ascens han fet renéixer la candidatura del Sant Andreu i l’optimisme entre l’afició quadribarrada. El Granollers arribava al Narcís Sala com un dels rivals directes dels andreuencs en aquesta zona alta de la classificació i ha acabat superat en una gran segona part.

La primera meitat ha estat igualada i amb oportunitats a les dues àrees. El domini ha estat altern i el primer avís l’ha donat David López en un xut de falta desviat per poc (8′). Els vallesans han respost i Segovia ha salvat refusant un xut a boca de canó a la jugada següent. Poc després, l’assistent ha anul·lat un gol de Carroza per fora de joc (12′).

Óscar ha obert la llauna amb el seu segon gol.

El Sant Andreu percudia i arribava a l’àrea. Sergio ha tret un xut creuat de Josu (31′) i ha blocat un xut tou de David López (43′). Al rectangle andreuenc, Segovia també ha intervingut en un xut perillós d’Albert (41′). Una jugada col·lectiva ha precedit el gol d’Óscar Muñoz just abans del descans: Juanan ha cedit l’esfèrica a Sergi Garcia, que ha trepitjat la pilota i ha fintat abans de filtrar una passada per a deixar sol el ‘9’, que ha afusellat la porteria (44′).

Ha estat un cop a la moral vallesana i el Granollers no s’ha pogut refer a la segona part davant un Sant Andreu intractable. Els quadribarrats han mostrat la seva millor cara i han creat nombroses ocasions de gol per a sentenciar el partit, però la bona actuació del porter visitant ha mantingut l’emoció fins el final. Un xut alt de Ferran (46′), una rematada de Kuku (65′), una doble oportunitat de Sergi i Ferran que ha refusat Sergio (74′), un xut creuat de Josu (76′) i una rematada de Jaume (82′) han estat algunes de les més destacades.

Kuku ha sentenciat el partit a l’afegit.

Ja en temps extra, Kuku ha marcat el segon i ha destapat l’eufòria al Narcís Sala. Sergi ha recuperat l’esfèrica anticipant-se, Josu ha cavalcat la banda superant el defensa, ha fet la passada de la mort i Sergio ha salvat el xut de Guillem. Kuku ha recollit la pilota morta i ha tancat el partit, amb el seu segon gol en dos partits en l’afegit.

El triomf situa el Sant Andreu setè amb 43 punts, a cinc del quart i a deu del tercer classificat. Ambdós conjunts encara han de descansar en aquesta recta final de lliga. Els quadribarrats competeixen per a continuar escalant posicions. El pròxim rival serà la FE Grama, diumenge vinent a domicili (11:45h).

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Jaume, Sergi Garcia, Juanan (Felipe, 56′), Josu, Ferran (Guillem, 86′) i Óscar (Kuku, 62′).

EC Granollers (0): Sergio, Víctor, Guillem, Oriol Molins, Civil, Albert (Pastells, 60′), Martí Serra, Joan Inés, Pau Darbra, Joel Cañaveras (Marc García, 76′) i Joel Brey (Eloi Zamorano, 72′).

Gols: 1-0 Óscar Muñoz (44’), 2-0 Kuku (94’).

Àrbitre: Sr. Moreno Villaécija (del. Barcelona), ha amonestat Juanan i Noguera pels locals i Cañaveras, Molins i Martí Serra pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 29 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala. El fundador d’Open Arms, Òscar Camps, ha fet el servei d’honor i ha rebut obsequis de la UE Sant Andreu.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS