Un triomf per a creure-hi (1-0)

El Sant Andreu ha aconseguit un triomf contra el Terrassa que permet que l’equip de Mikel Azparren retalli tres punts a un rival directe per la promoció d’ascens. Un gol de Noguera a la sortida d’un córner ha resultat de vital importància per a sumar els tres punts, juntament amb l’actuació defensiva dels quadribarrats i a les aturades de Segovia a la primera part.

Creure-hi i sumar de tres en tres. El Sant Andreu no abaixa els braços i aquest matí ha fet un pas endavant per a lluitar per la promoció d’ascens en la recta final de la temporada. Els andreuencs han tornat a mostrar la seva cara més competitiva contra el Terrassa, un rival directe i de molta entitat que arribava al Narcís Sala immers en una gran ratxa de catorze jornades d’imbatibilitat.

La primera part ha estat estranya, sense un dominador clar fins que els egarencs han posat setge a la porteria de Segovia. El porter ha tornat a destacar en tres accions decisives: un xut de Serramitja des de dins l’àrea (19′), una rematada a boca de gol de Daisuke (34′) i un tir de Nils Puchades després d’una internada a l’àrea (36′).

La millor oportunitat del Sant Andreu l’ha tinguda Josu en rebre una passada profunda de Jaume, però Ortega ha estat ràpid per a sortir i refusar el xut creuat (12′). Noguera, des del mig del camp, ha estat a punt de sorprendre el porter visitant (14′). Els quadribarrats, però, han tingut dificultats per a penetrar la defensa egarenca.

A la represa, els d’Azparren han posat una marxa més. Han jugat més a prop de l’àrea visitant, trenant jugades i forçant córners. El gol ha arribat finalment des de la cantonada, en una rematada creuada de Noguera del primer pal cap al segon (59′). El gol ha aportat tranquil·litat a l’equip, que ha continuat competint i ha esperat una opció per a sentenciar.

La defensa ha tancat l’àrea de Segovia amb pany i forrellat. En un parell de contracops, Ferran ha assajat el xut, sense sort, i també ha intentat fer un gol per sota la tanca en una falta. Amb els canvis, Sergi García ha debutat i ha quallat uns bons minuts. D’una passada seva ha nascut la rematada de Juanan que s’ha estavellat al pal (76′).

A la recta final, Coro ha estat el jugador més perillós. Una rematada alta (83′) ha precedit un gol anul·lat per fora de joc d’Arranz en temps afegit. La pilota entrava amb el xut creuat del migcampista, però Arranz l’ha tocada al segon pal i l’assistent ha assenyalat el seu fora de joc. Una errada a última hora que ha permès que el Sant Andreu sumés tres punts vitals.

La setmana vinent , els quadribarrats s’enfrontaran a un altre rival de molta entitat. El Sant Andreu visitarà el Llagostera dissabte a les 17:00h.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López, Jaume, Wander (Sergi García, 52′), Juanan, Ferran (Guillem, 76′), Josu i Kuku (Carlos, 63′).

Terrassa FC (0): Ortega, Dani Sánchez, Pallàs (Yayá, 80′), Valls, Guzmán, Nils Puchades, Serramitja, Carrerón (Toledo, 72′), Daisuke (Adri Díaz, 67′), Coro i Arranz.

Gol: 1-0 Noguera (59′).

Arbitratge: Sr. Morros Monge (del. Barcelona), ha amonestat Wander, Josu i David López pels locals i Arranz, Nils Puchades i Toledo pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 27 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de les deu víctimes de l’incendi a la ciutat esportiva del Flamengo. Representants de l’equip femení han fet un acte de suport a l’equip del Terrassa.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS