Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Contrast de sensacions entre els equips andreuencs. El Juvenil A ha guanyat a l’AT Segre (4-2), un rival que estava empatat en la classificació, i s’allunya a cinc punts del descens. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha perdut al camp de la UD Parc (4-2) i és penúltim a tres punts de la promoció de descens i a quatre de la salvació.

Victòria del Juvenil A (2-1)

El Juvenil A torna a guanyar un partit després de quatre jornades sense fer-ho (tres derrotes i un empat). A més, ha estat un triomf enfront d’un rival directe, l’AT Segre, que estava empatat a punts amb els andreuencs. El partit ha començat molt bé pels homes d’Ignasi Senabre perquè Daniel Santiago ha fet l’1-0 en el minut tres. Això sí, els lleidatans han reaccionat i després d’un parell d’ocasions han empatat el matx mitjançant la diana de Jahara Jaiteh (34′). Els últims minuts del primer temps han transcorregut sense gaires aproximacions.

A la represa, l’equip quadribarrat ha sortit endollat a la recerca del segon gol. El Juvenil A sabia de la importància del partit per trencar la mala ratxa de resultats que l’havia fet apropar a la zona de descens i Oriol Solina, en una gran acció, ha tornat a posar per davant els andreuencs en el marcador (69′). Els últims 20 minuts, el conjunt dirigit per Ignasi Senabre ha hagut de patir en defensa i resistir les escomeses de l’AT Segre, que ha cremat totes les naus per intentar empatar el partit. Finalment, el Juvenil A ha sumat una nova victòria, al Narcís Sala, i escala posicions a la lliga fins al dotzè lloc, cinc punts per sobre del descens.

Fitxa tècnica

Juvenil A (2): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Daniel Santiago, Victor Hugo, Marc Arnau, Jorge Emilio, Ricard Vidal (Alex Calatrava, 66′), Oriol Solina, Alejandro Romera (Ivan Mañana, 87′), Adrian Gomez (Sergi Dominguez, 89′) i Jomi Nazarov (Jordi Moron, 89′).

AT Segre (1): Diego Alejandro, Quim Garrabou, Eric Viladoms (Jordi Sidahmed, 65′), Carles Farrando, Jahara Jaiteh (Lluis Dolade, 79′), Sergi Roca, Sergi Pujol (Gerard Gonzalez, 84′), Eric Vales, Xavier Sanchez, Ramon Bayona i Malcolm Bosoka (Roger Jounou, 60′).

Gols: 1-0 Daniel Santiago (3′), 1-1 Jahara Jaiteh (34′), 2-1 Oriol Solina (69′).

Àrbitre: Sr. David Caro Gallardo (del. Barcelona) ha amonestat Alejandro Romera (54′), Victor Hugo (86′), Jordi Moron (89′) pels andreuencs i Ramon Bayona (40′), Eric Vales (72′), Jordi Sidahmed (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 24 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (4-2)

El Sant Andreu Atlètic, tot i l’arribada del nou tècnic Dani López que ha dirigit l’equip en els últims dos partits, no es retroba amb el triomf. El filial quadribarrat volia obtenir una victòria per fer bo l’empat de la passada jornada contra el CE Canyelles i més davant un rival de la zona mitjana baixa de la classificació com la UD Parc. A més, els andreuencs han començat de forma positiva el partit amb el gol de Sergi Jurado en els primers compassos (12′). El conjunt local ha reaccionat, i en tan sols tres minuts, ha capgirat el marcador amb les dianes de Carlos Mones (22′) i Eduardo Mas (25′). El Sant Andreu Atlètic no s’ha ensorrat i Sergi Jurado ha tornat a marcar per empatar el duel 2-2 (34′).

El filial quadribarrat havia competit molt bé en el primer temps, però en la primera acció de perill de la segona meitat la UD Parc ha fet el tercer gol mitjançant Carlos Mones (47′). La tensió durant el partit ha anat augmentant i Ismael Sanchez, jugador andreuenc, ha estat expulsat en veure la segona groga (57′). El Sant Andreu Atlètic, tot i estar amb un futbolista menys, no s’ha rendit, però la UD Parc ha sentenciat el matx amb una nova diana de Carlos Mones (67′). A partir d’aquest moment i fins al final poc a destacar. Derrota quadribarrada i ja són deu partits consecutius sense guanyar. El Sant Andreu Atlètic és penúltim, a tres punts de la promoció de descens i a quatre de la salvació.

Fitxa tècnica

UD Parc (4): Ricard Rosello, Carlos Alvaro, Eduard Vayreda, Angel Garcia, Tomas Prat, Sergi Macarulla, Alex Javier (Gorka Zubeldia, 70′), Oriol Yaguez (Jonatan Ortells, 82′), Carlos Mones (Nicolas Werckmeister, 75′), Juan Jimenez i Eduardo Mas (Alex Cano, 70′).

Sant Andreu Atlètic (2): Roger Boixaderas, Sergi Lobo, Mohammad Kaddour (Roger Garcia, 89′), Marc Cervera (Xavier Miras, 62′), David Heras (Daniel Delgado, 46′), Marc Viver, Carlos Raul (Marc Guino, 80′), Ismael Sanchez, Yasser Chapfika, Cristian Poyatos i Sergi Jurado.

Gols: 0-1 Sergi Jurado (12′), 1-1 Carlos Mones (22′), 2-1 Eduardo Mas (25′), 2-2 Sergi Jurado (34′), 3-2 Carlos Mones (47′), 4-2 Carlos Mones (67′).

Àrbitre: Sr. Marc Martinez Giner (del. Barcelona) ha amonestat Eduardo Mas (20′), Oriol Yaguez (32′), Guillem Pons (75′), Angel Garcia (81′), Josue Neftali (89′) pels locals i Ismael Sanchez (20′ i 57′-expulsió doble groga), Marc Cervera (49′), Mohammad Kaddour (82′), Marc Guino (83′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 23 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al CEM Fort-Pienc.

Imatge: Arxiu Juvenil A | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS