Primer assalt a la promoció d’ascens

El Sant Andreu rep l’Ascó aquest diumenge al Narcís Sala (12:00h). L’equip de Mikel Azparren pot enllaçar la sisena victòria consecutiva davant un rival que ja ha anunciat que no competirà a Tercera la temporada vinent. No obstant això, el conjunt tarragoní continuarà competint fins el final i ha demostrat aquests anys que és un rival complicat de superar.

Els quadribarrats volen brindar un nou triomf a l’afició andreuenca i intentar un primer assalt a la quarta plaça, que dóna accés a la promoció d’ascens. La sisena victòria consecutiva permetria també encarar les pròximes tres jornades consecutives a camp contrari (Pobla de Mafumet, Sants i L’Hospitalet) i en set dies amb major marge d’error.

L’Ascó arriba al Narcís Sala en zona de descens i aquesta setmana s’ha fet públic que el primer equip asconenc no continuarà a Tercera la temporada vinent. La professionalitat dels futbolistes, però, farà que el conjunt de les Terres de l’Ebre competeixi fins que acabi la temporada, a més sense la pressió d’haver de salvar la categoria.

Azparren té les baixes de Víctor Alonso i Juanan per lesió i Ton Alcover és baixa per sanció.

UE SANT ANDREU – FC ASCÓ

Competició: Jornada 31 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 10 de març, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Xavier Ariño Jiménez (del. Barcelona), assistit per Oriol Jarit Mesa (Girona) i Pol Arenas Mora (Girona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Bàsquet: resultats del 23 i 24 de març

Premsa25 de març de 2019

Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Premsa25 de març de 2019

Poc premi per un gran partit (1-1)

Premsa24 de març de 2019

El Sant Andreu vol assaltar el líder

Premsa23 de març de 2019