Primer assalt a la promoció d’ascens

El Sant Andreu rep l’Ascó aquest diumenge al Narcís Sala (12:00h). L’equip de Mikel Azparren pot enllaçar la sisena victòria consecutiva davant un rival que ja ha anunciat que no competirà a Tercera la temporada vinent. No obstant això, el conjunt tarragoní continuarà competint fins el final i ha demostrat aquests anys que és un rival complicat de superar.

Els quadribarrats volen brindar un nou triomf a l’afició andreuenca i intentar un primer assalt a la quarta plaça, que dóna accés a la promoció d’ascens. La sisena victòria consecutiva permetria també encarar les pròximes tres jornades consecutives a camp contrari (Pobla de Mafumet, Sants i L’Hospitalet) i en set dies amb major marge d’error.

L’Ascó arriba al Narcís Sala en zona de descens i aquesta setmana s’ha fet públic que el primer equip asconenc no continuarà a Tercera la temporada vinent. La professionalitat dels futbolistes, però, farà que el conjunt de les Terres de l’Ebre competeixi fins que acabi la temporada, a més sense la pressió d’haver de salvar la categoria.

Azparren té les baixes de Víctor Alonso i Juanan per lesió i Ton Alcover és baixa per sanció.

UE SANT ANDREU – FC ASCÓ

Competició: Jornada 31 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 10 de març, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Xavier Ariño Jiménez (del. Barcelona), assistit per Oriol Jarit Mesa (Girona) i Pol Arenas Mora (Girona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Ferran Jutglà causa baixa

Premsa23 de maig de 2019

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019