Bàsquet: resultats 2 i 3 de març

Aquests són els resultats dels equips de bàsquet base sènior de la UE Sant Andreu que han jugat aquest cap de setmana.

BÀSQUET BASE

Mini Masculí Groc: victòria contra el CB Joventut Castelldefels per 21 a 71. Els andreuencs han estat superiors. La intensitat i la motivació de la canalla, segons els seus entrenadors, permeten de pensar que encara tenen molt marge de millora.

SÈNIORS

Sots-25 Masculí: derrota contra el Montmeló CB (57-73). Duel complicat davant el qual els andreuencs no han pogut fer res per a aconseguir la victòria.

Sènior A Masculí: victòria contra La Salle Horta A (74-68). El resultat ajustat no reflecteix la superioritat i el bon partit dels andreuencs, especialment en un tercer quart en què han aconseguit un avantatge de vint punts. El rival va aconseguir maquillar el marcador l’últim període.

Sènior B Masculí: gran triomf contra el Club Bàsquet Gassó (87-43). Partit molt complet dels quadribarrats, que han aconseguit imposar el ritme de joc que els interessava. S’ha atacat molt bé la zona 2-3 del rival i s’ha fet una gran defensa individual. La circulació i el joc en equip, clau en la recta final de l’encontre.

Sènior Femení: derrota contra el FC Martinenc Bàsquet B (68-80). Les quadribarrades han lluitat fins el final, però han anat tot el partit a remolc, sense arribar-se a desenganxar del rival.

Més en

Sant Andreu – Cerdanyola: posar el cadenat

Premsa14 de setembre de 2019

El Juvenil A i fer el Narcís Sala un fortí

Premsa13 de setembre de 2019

La feblesa defensiva castiga el Sant Andreu (2-2)

Premsa11 de setembre de 2019

Figueres – Sant Andreu: esmolem ben bé les eines

Premsa10 de setembre de 2019