Bàsquet: resultats del 23 i 24 de març

Aquests són els resultats dels equips de bàsquet base sènior de la UE Sant Andreu d’aquest cap de setmana.

BÀSQUET BASE

Mini mixt CEEB: triomf davant l’AE Les Corts-UBAE (64-34). Els nostres petits cracs cada dia juguen millor, enhorabona!

Mini Masculí Groc: grandíssima victòria contra el Creu Alta Sabadell Vermell (21-71), en l’últim partit de lliga. Amb aquesta victòria els quadribarrats aconsegueixen la primera posició i acaben campions de la lliga regular!

Mini Femení: victòria de les noies per contra el Santa Caterina de Siena (43-75) . Molt bona progressió en aquesta segona volta!

Infantil Masculí Groc: derrota contra el Camping Bianya Roser Negre (54-43). Ànims, cal continuar treballant!

SÈNIORS

Sots-25 Masculí: gran victòria contra el CE Vilatorta (64-71). Amb aquest partit els quadribarrats es mantenen quarts a la classificació, amb l’ambició de pujar posicions. Depenen d’ells mateixos per col·locar-se segons i aconseguir l’ascens directe a Tercera.

Sènior A Masculí: enorme triomf contra el CB CIC B (57-91). Un partit en què els andreuencs han començat molt intensos, i ja no han parat de sumar. A l’últim quart és quan han marxat totalment en el marcador i han aconseguit la gran victòria per 34 punts de diferència. Ja en són cinc de consecutives.

Sènior B Masculí: derrota contra La Salle Horta per (45-36). Partit molt intens contra un rival de la zona alta en què els andreuencs van competir i van arribar a dominar el marcador. El rival, però, va aconseguir capgirar-lo i endur-se el triomf.

Sènior Femení: derrota contra el CB Nou Esplugues (48-37). Ha estat un partit a molt pocs punts per part dels dos equips, contra un rival molt atlètic i molt imponent al rebot, que les andreuenques no han sigut capaces de superar, però per molt poc. Han anat a remolc durant tot el partit i, encara que quan faltavem dos minuts han remuntat, no ha estat suficient.

Més en

Carlos Craviotto s’incorpora al Sant Andreu

Premsa18 de novembre de 2019

Victòria del Femení A i derrota del Femení B

Premsa18 de novembre de 2019

Valuós empat del Juvenil A (1-1)

Premsa17 de novembre de 2019

Gerro d’aigua freda (2-0)

Premsa17 de novembre de 2019