Bàsquet: resultats del 23 i 24 de març

Aquests són els resultats dels equips de bàsquet base sènior de la UE Sant Andreu d’aquest cap de setmana.

BÀSQUET BASE

Mini mixt CEEB: triomf davant l’AE Les Corts-UBAE (64-34). Els nostres petits cracs cada dia juguen millor, enhorabona!

Mini Masculí Groc: grandíssima victòria contra el Creu Alta Sabadell Vermell (21-71), en l’últim partit de lliga. Amb aquesta victòria els quadribarrats aconsegueixen la primera posició i acaben campions de la lliga regular!

Mini Femení: victòria de les noies per contra el Santa Caterina de Siena (43-75) . Molt bona progressió en aquesta segona volta!

Infantil Masculí Groc: derrota contra el Camping Bianya Roser Negre (54-43). Ànims, cal continuar treballant!

SÈNIORS

Sots-25 Masculí: gran victòria contra el CE Vilatorta (64-71). Amb aquest partit els quadribarrats es mantenen quarts a la classificació, amb l’ambició de pujar posicions. Depenen d’ells mateixos per col·locar-se segons i aconseguir l’ascens directe a Tercera.

Sènior A Masculí: enorme triomf contra el CB CIC B (57-91). Un partit en què els andreuencs han començat molt intensos, i ja no han parat de sumar. A l’últim quart és quan han marxat totalment en el marcador i han aconseguit la gran victòria per 34 punts de diferència. Ja en són cinc de consecutives.

Sènior B Masculí: derrota contra La Salle Horta per (45-36). Partit molt intens contra un rival de la zona alta en què els andreuencs van competir i van arribar a dominar el marcador. El rival, però, va aconseguir capgirar-lo i endur-se el triomf.

Sènior Femení: derrota contra el CB Nou Esplugues (48-37). Ha estat un partit a molt pocs punts per part dels dos equips, contra un rival molt atlètic i molt imponent al rebot, que les andreuenques no han sigut capaces de superar, però per molt poc. Han anat a remolc durant tot el partit i, encara que quan faltavem dos minuts han remuntat, no ha estat suficient.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS