El Sant Andreu visita el Sants a l’Energia en el partit que clou la jornada intersetmanal. L’equip de Mikel Azparren hi cercarà un nou impuls després de l’empat en el primer encontre d’aquest cicle a La Pobla de Mafumet i abans de visitar L’Hospitalet, també a domicili. 

Els quadribarrats van veure trencada la ratxa victoriosa dissabte passat, però el punt pot fer-se bo amb un triomf a l’Energia. El Sant Andreu ha de sumar els tres punts perquè l’Horta no agafi distància i per a mantenir els perseguidors a ratlla, una volta els andreuencs han aconseguit situar-se a la ‘pole position‘ per a assaltar la quarta plaça.

El Sants ha aconseguit sortir de la zona de descens amb una bona segona volta, en què va aconseguir encadenar dos empats i tres victòries que van aportar-li tranquil·litat. Els santsencs, però, necessiten continuar sumant per a arribar a mitja taula i van fer un gran partit al Narcís Sala, tot i caure derrotats en el tram final.

Azparren té les baixes de Juanan, Víctor Alonso i Ton Alcover per lesió, però recupera David López després d’haver complert la sanció. El Sants no podrà comptar amb Luis Gaudioso per sanció.

UE SANTS – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 33 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dijous 21 de març, a les 20:00h
Estadi: Camp de l’Energia
Arbitratge: Óscar Carballo Vázquez (del. Barcelona), assistit per Bernat Pedrol Vozmediano (Barcelona) i Carlos Prim Rende (Barcelona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS