Diumenge, venda exclusiva de samarretes del Sant Andreu amb el logotip d’Open Arms

La UE Sant Andreu posarà a la venda aquest diumenge a partir de les 11:00h fins les 12:00h, quan comenci el partit, a les oficines del Narcís Sala 300 samarretes quadribarrades amb el logotip d’Open Arms. Serà un procés de venda exclusiu per a socis fins a esgotar-ne les existències i cada soci només podrà comprar-ne una.

El preu és de 35 euros i hi haurà diverses talles. Recomanem portar els diners en efectiu per a agilitzar la venda, però també es pot pagar amb targeta.

Així mateix, el club lliurarà demà 200 samarretes a Open Arms en un acte al Narcís Sala amb la presència de Benito Sports, patrocinador del club. Esther Camps, filla del fundador de l’ONG Òscar Camps, també serà present.

En el cas que no s’esgotessin les samarretes diumenge, es posaran a la venda a partir de dilluns a les oficines.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS