El Sant Andreu exhibeix contundència (5-0)

El Sant Andreu ha aconseguit la sisena victòria consecutiva derrotant amb contundència l’Ascó al Narcís Sala. Un hat-trick de Josu en quinze minuts a la segona part i un gol de Kuku han sentenciat l’Ascó en quinze minuts i una diana de Carroza ha arrodonit un gran partit de l’equip de Mikel Azparren, que ha dominat el joc en tot moment. Dani Guerrero ha reaparegut després de diverses jornades sense poder jugar.

Victòria contundent del Sant Andreu, el sisè triomf consecutiu. Els quadribarrats han dominat la primera part, però sense encert en els metres finals. Ferran ha tingut l’oportunitat més clara en un u contra u amb Eudald, però el porter ha estat ràpid i intuïtiu per a atrapar un intent de vaselina (28′). El mateix Ferran ho havia intentat amb un xut desviat des de fora l’àrea (19′), com també Sergi Garcia (11′).

Els quadribarrats, en plena ratxa de victòries.

L’Ascó ha aconseguit que el domini del Sant Andreu no es traduís en ocasions clares de gol. Tanmateix, els quadribarrats han estat un autèntic huracà a la segona part. La societat Josu-Kuku ha fulminat la resistència asconenca en només quinze minuts, els que ha tardat Josu a marcar un hat-trick i Kuku el seu cinquè gol en quatre jornades.

En el primer, Kuku ha arribat a la línia de fons, ha fet la passada enrere i Josu ha afusellat la porteria (47′). El segon l’han fabricat FelipeKuku, que després d’un control llarg ha posat la punta de la bota (53′). El tercer ha nascut en una recuperació de Josu al mig del camp. El davanter ha guanyat la cursa a la defensa i, davant Eudald, ha cedit l’esfèrica perquè Josu anotés a plaer (61′). En el quart, Kuku ha desequilibrat per l’esquerra driblant un defensor i Josu ha rematat la centrada (63′).

Josu i Kuku, autors dels quatre gols en quinze minuts.

El Narcís Sala ha celebrat tots els gols amb eufòria i el Sant Andreu ha gestionat còmodament l’última mitja hora de partit. Carroza ha arrodonit la golejada recollint una pilota morta a l’àrea a la sortida d’un córner (79′). Un defensa ha evitat el gol de Carlos Martínez sota pals després d’un gran control i una vaselina perfecta (81′) i Ferran ha fallat un xut en un u contra u amb Eudald (82′).

La golejada ha estat la cirereta d’un gran partit de tot l’equip, que arriba en plena forma i amb molta confiança al pròxim cicle de tres partits en una setmana a domicili. El primer, al camp del CF Pobla de Mafumet dissabte vinent a les 19:00h.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (5): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Jaume (Guerrero, 65’), Sergi Garcia, Ferran, Josu, Felipe Sá (Óscar Muñoz, 65’) i Kuku (Carlos, 73’).

FC Ascó (0): Eudald, Pato, Bernat (Toldrà, 55’), Revi, Peke, Xavi Jaime (Marc, 64’), Joan (Ousman, 55’), Riki, Humbert, Masqué i Parra.

Gols: 1-0 Josu (47’), 2-0 Kuku (53’), 3-0 Josu (61’), 4-0 Josu (63’), 5-0 Carroza (79’).

Àrbitre: Sr. Ariño Jiménez (del. Barcelona). Ha amonestat Bernat pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 31 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. La directora de la fundació BarcelonActua, Laia Serrano, ha fet el servei d’honor en homenatge a totes les dones amb motiu del 8-M.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

Més en

Acord amb AEFEM per portar jugadors a l’experiència Sant Andreu

Premsa13 de gener de 2020

Victòries del Femení A i Femení B

Premsa13 de gener de 2020

Estrena del 2020 amb derrota (3-0)

Premsa12 de gener de 2020

Partidàs amb empat final (2-2)

Premsa12 de gener de 2020