El Sant Andreu no afluixa (3-2)

El Sant Andreu ha sumat un triomf important amb gols de Josu, Felipe Sá i Ferran a la primera part. El Santfeliuenc ha empatat momentàniament gràcies a Collado i ha escurçat la diferència a la segona part amb un gol de Kevin Díaz, però els andreuencs han mantingut l’avantatge. Les notes negatives, les lesions de Kuku, Dani Guerrero i Carroza.

Vuitena victòria en deu jornades. El Sant Andreu ha jugat una gran primera meitat, amb domini de la pilota i eficàcia golejadora. Totes les oportunitats s’han convertit en gol. Primer, Kuku ha arribat a la línia de fons per la banda esquerra, ha posat la centrada picada al segon pal i Josu ha obert la llauna de cap (18’). L’alegria ha durat ben poc. El Santfeliuenc ha respost amb una jugada de Josele i Collado que ha acabat en l’empat, un gol molt protestat per falta prèvia.

Felipe Sá ha tornat a veure porta i ha desfet l’empat.

El Sant Andreu, però, ha reaccionat ràpidament. Felipe Sá ha anotat el segon apareixent entre la defensa després d’un xut potent i creuat de Ferran que ha refusat Aragón (26’). Tot i el domini, el conjunt visitant no ha pogut aprofitar un error defensiu i Collado ha perdonat l’empat enviant la pilota fora quan ho tenia tot a favor (41’).

Just abans del descans, Ferran ha anotat el tercer després de rebre una bona centrada de Llamas, controlar i afusellar la porteria (44’). Tot i les bones sensacions, no tot ha estat positiu. Kuku i Dani Guerrero s’han hagut de retirar per molèsties físiques, deixant pas a Óscar Muñoz i Jaume.

Sergi Garcia, de nou puntal al mig del camp.A la represa, el Sant Andreu ha mantingut el control sobre el partit i no ha permès que el Santfeliuenc s’acostés a l’àrea de Segovia. Josu ha tingut l’opció de fer el quart, però Aragón ho ha evitat amb els peus (64’). En l’única oportunitat concedida, el Santfeliuenc ha escurçat la distància a pilota aturada, amb un gol de cap de Kevin Díaz a la sortida d’un córner (67’).

 Els quadribarrats han defensat el resultat amb dents i ungles. Carroza s’ha lesionat, completant un matí negre en aquest aspecte, i ha hagut de ser substituït per Juanma. El Sant Andreu ha tingut un parell d’oportunitats per a sentenciar el partit, amb un cop de cap d’Óscar que ha blocat Aragón (78’) i un xut creuat de Josu després d’un contracop que també ha refusat el porter (80’).

El Sant Andreu ha aconseguit mantenir l’avantatge i tancar el partit amb tres punts més al sarró, cosa que li permet de situar-se a només tres punts de la quarta plaça. La setmana vinent, els quadribarrats visitaran el Vilafranca diumenge a les 12:00h.

Fotografies: Adrià Giménez – UESA 

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas, Carroza (Juanma, 74’), Noguera, David López, Guerrero (Jaume, 44’), Sergi Garcia, Ferran, Felipe Sá, Josu i Kuku (Óscar Muñoz, 36’).

Santfeliuenc FC (2): Aragón, Joserra, Juanjo, Josele, Romo, Albert (Kevin Sánchez, 85’), Pol (Kevin Díaz, 63’), Gibert (David, 63’), Collado, Maldo i Gerard.

Gols: 1-0 Josu (18’), 1-1 Collado (20’), 2-1 Felipe Sá (26’), 3-1 Ferran (44’), 3-2 Kevin Díaz (67’).

Àrbitre: Sr. Masip Vidal (del. Lleida), ha amonestat Carroza, David López i Juanma pels locals i Collado, Gerard, Josele i David pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 35 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria del soci Bonaventura Cunill Llach.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS