El Sant Andreu no afluixa (3-2)

El Sant Andreu ha sumat un triomf important amb gols de Josu, Felipe Sá i Ferran a la primera part. El Santfeliuenc ha empatat momentàniament gràcies a Collado i ha escurçat la diferència a la segona part amb un gol de Kevin Díaz, però els andreuencs han mantingut l’avantatge. Les notes negatives, les lesions de Kuku, Dani Guerrero i Carroza.

Vuitena victòria en deu jornades. El Sant Andreu ha jugat una gran primera meitat, amb domini de la pilota i eficàcia golejadora. Totes les oportunitats s’han convertit en gol. Primer, Kuku ha arribat a la línia de fons per la banda esquerra, ha posat la centrada picada al segon pal i Josu ha obert la llauna de cap (18’). L’alegria ha durat ben poc. El Santfeliuenc ha respost amb una jugada de Josele i Collado que ha acabat en l’empat, un gol molt protestat per falta prèvia.

Felipe Sá ha tornat a veure porta i ha desfet l’empat.

El Sant Andreu, però, ha reaccionat ràpidament. Felipe Sá ha anotat el segon apareixent entre la defensa després d’un xut potent i creuat de Ferran que ha refusat Aragón (26’). Tot i el domini, el conjunt visitant no ha pogut aprofitar un error defensiu i Collado ha perdonat l’empat enviant la pilota fora quan ho tenia tot a favor (41’).

Just abans del descans, Ferran ha anotat el tercer després de rebre una bona centrada de Llamas, controlar i afusellar la porteria (44’). Tot i les bones sensacions, no tot ha estat positiu. Kuku i Dani Guerrero s’han hagut de retirar per molèsties físiques, deixant pas a Óscar Muñoz i Jaume.

Sergi Garcia, de nou puntal al mig del camp.A la represa, el Sant Andreu ha mantingut el control sobre el partit i no ha permès que el Santfeliuenc s’acostés a l’àrea de Segovia. Josu ha tingut l’opció de fer el quart, però Aragón ho ha evitat amb els peus (64’). En l’única oportunitat concedida, el Santfeliuenc ha escurçat la distància a pilota aturada, amb un gol de cap de Kevin Díaz a la sortida d’un córner (67’).

 Els quadribarrats han defensat el resultat amb dents i ungles. Carroza s’ha lesionat, completant un matí negre en aquest aspecte, i ha hagut de ser substituït per Juanma. El Sant Andreu ha tingut un parell d’oportunitats per a sentenciar el partit, amb un cop de cap d’Óscar que ha blocat Aragón (78’) i un xut creuat de Josu després d’un contracop que també ha refusat el porter (80’).

El Sant Andreu ha aconseguit mantenir l’avantatge i tancar el partit amb tres punts més al sarró, cosa que li permet de situar-se a només tres punts de la quarta plaça. La setmana vinent, els quadribarrats visitaran el Vilafranca diumenge a les 12:00h.

Fotografies: Adrià Giménez – UESA 

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas, Carroza (Juanma, 74’), Noguera, David López, Guerrero (Jaume, 44’), Sergi Garcia, Ferran, Felipe Sá, Josu i Kuku (Óscar Muñoz, 36’).

Santfeliuenc FC (2): Aragón, Joserra, Juanjo, Josele, Romo, Albert (Kevin Sánchez, 85’), Pol (Kevin Díaz, 63’), Gibert (David, 63’), Collado, Maldo i Gerard.

Gols: 1-0 Josu (18’), 1-1 Collado (20’), 2-1 Felipe Sá (26’), 3-1 Ferran (44’), 3-2 Kevin Díaz (67’).

Àrbitre: Sr. Masip Vidal (del. Lleida), ha amonestat Carroza, David López i Juanma pels locals i Collado, Gerard, Josele i David pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 35 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria del soci Bonaventura Cunill Llach.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

Més en

La feblesa defensiva castiga el Sant Andreu (2-2)

Premsa11 de setembre de 2019

Figueres – Sant Andreu: esmolem ben bé les eines

Premsa10 de setembre de 2019

Bon punt del Juvenil A fora de casa (1-1)

Premsa8 de setembre de 2019

Triomf coral del Sant Andreu (2-1)

Premsa7 de setembre de 2019