El Sant Andreu vol assaltar el líder

El Sant Andreu tanca una setmana molt intensa amb tres partits a domicili a l’estadi de L’Hospitalet. Els quadribarrats han tingut poc més de 48h per a recuperar-se físicament i mentalment de l’esforç contra el Sants, però mantenen l’objectiu d’assaltar el camp del líder i donar un cop de puny damunt la taula.

Els quadribarrats tenen davant un repte majúscul, derrotar el líder de la lliga per a intentar situar-se quart. El Sant Andreu pot completar la setmana amb un notable alt i competirà per a endur-se els tres punts contra un rival amb molt potencial. El triomf a última hora a l’Energia permet als andreuencs d’afrontar el partit amb tranquil·litat.

L’Hospitalet es va retrobar amb la victòria dimecres després de dues derrotes consecutives que van trencar una ratxa de catorze jornades sense perdre, amb dotze triomfs que l’han situat al capdavant de la classificació. El conjunt riberenc necessita els punts per a mantenir la distància amb els perseguidors i fer un pas més cap al títol.

Azparren té les baixes de Víctor Alonso, Ton Alcover i Juanan Gallego per lesió. L’Hospitalet no podrà comptar amb Pasquina per sanció.

CE L’HOSPITALET – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 34 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 24 de març, a les 12:00h
Estadi: Municipal de L’Hospitalet
Arbitratge: Alejandro Fernández Pérez (del. Barcelona), assistit per Àlex Alarcón da Rocha Sousa (Girona) i José María Rodríguez Enrique (Barcelona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS