Empat del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Jornada amb regustos diferents pels equips andreuencs. Mentre el Juvenil A ha empatat contra la UD Unificación Bellvitge (0-0) i continua amb set punts de marge sobre el descens, el Sant Andreu Atlètic ha perdut enfront de l’AT Sant Pol (2-1), un rival directe per sortir del descens. El filial quadribarrat està a dos punts de la promoció per no baixar i a tres de la salvació.

Empat del Juvenil A (0-0)

El Juvenil A arribava al partit en un bon moment, després d’encadenar dues victòries consecutives, igualant així la millor ratxa de la temporada. Els andreuencs han rebut la UD Unificación Bellvitge al Narcís Sala, un rival que està una posició per sota a la lliga a sis punts de distància. L’encontre des del començament ha estat molt travat. Moltes imprecisions entre ambdós equips al mig camp i poques ocasions de gol. S’ha arribat al descans amb l’empat 0-0.

A la represa, tant el Juvenil A com la UD Unificación Bellvitge han continuat amb el mateix guió de partit. Els andreuencs s’han apropat més a l’àrea rival, tot i que no han acabat d’estar encertats en la definició. Per altra banda, el conjunt visitant ha defensat l’empat amb dents i ungles. Finalment, taules en el marcador. Els homes dirigits per Ignasi Senabre mantenen la distància de set punts sobre el descens i queden vuit jornades per disputar-se.

Fitxa tècnica

Juvenil A (0): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Oriol Solina, Victor Hugo, Marc Arnau, Jorge Emilio, Ricard Vidal (Jomi Nazarov, 65′), Daniel Santiago (Elhadji Ousmane, 78′), Ivan Mañana (Alejandro Romera, 55′), Alex Calatrava i Adrian Gomez.

UD Unificación Bellvitge (0): Arnau Gadea, Jordi Navio, Guillem Recasens, Joan Marc, Aitor Riu, Jude Michael, Jesus Manuel (Daniel Garcia, 85′), Marcos Martinez (Jose Diaz, 77′), Yassir Naitrabi, Gerard Pedrol i Arnau Valero (Daniel de Juan, 46′).

Àrbitre: Sr. Max Elias Van Esso Castellet (del. Barcelona) ha amonestat Jorge Emilio (12′), Ricard Vidal (65′), Daniel Santiago (48′) pels andreuencs i Jose Diaz (83′), Gerard Pedrol (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 26 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (2-1)

Era un partit molt important contra un rival directe. El Sant Andreu Atlètic visitava el camp de l’AT Sant Pol, dos equips que estan en zona de descens i tenen l’objectiu d’assolir la permanència. El filial quadribarrat arribava amb confiança, després de la victòria en la passada jornada. Tot i això el duel s’ha posat coll amunt per l’equip dirigit per Dani López quan Adrià Pachecho ha obert la llauna en el marcador pels locals (34′). 1-0 al descans.

A la represa, el filial quadribarrat ha sortit endollat, però ha estat l’AT Sant Pol qui ha tornat a marcar mitjançant Pol Almellones (55′). Tot i el marcador advers, el Sant Andreu Atlètic no s’ha rendit i Sergi Jurado, amb la seva diana, ha retallat distàncies (67′). En els últims minuts, el conjunt andreuenc s’ha bolcat a l’atac a la recerca de l’empat, però no ha aconseguit tornar a superar la defensa de l’equip local. Derrota per 2-1, que deixa el filial en la penúltima posició, amb vint-i-dos punts, a dos de la promoció de descens i a tres de la salvació.

Fitxa tècnica

UD Unificación Bellvitge (2): Oriol Mestres, Christian Duran, Guillem Conesa, Josep Maria Sauleda (Berna Baldeh, 63′), Adria Pacheco (Miquel Sastre, 88′), Pau Rubio, Feliu Torrus (Ivan Sebastian, 70′), Jaume Gras, Pol Almellones (Ivan Flichi, 88′), Pol Esperalba (Bryan Garcia, 70′) i Daniel Viñuela.

Sant Andreu Atlètic (1): Roger Boixaderas, Carlos Raul (Marc Guinó, 76′), Mohammad Kaddour, David Heras, Sergi Lobo, Marc Montejo, Xavier Miras (Aniol Boixader, 56′), Sergi Jurado, Cristian Poyatos, Alex Montero i Marc Viver.

Gols: 1-0 Adria Pacheco (34′), 2-0 Pol Almellones (55′), 2-1 Sergi Jurado (67′).

Àrbitre: Sr. Xavier Roca Rodriguez (del. Vallès Occidental) ha amonestat Pol Esperalba (41′), Joan Fabrega (44′), Ivan Sebastian (80′), Daniel Viñuela (89′) pels locals i David Heras (29′), Marc Guinó (89′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 25 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal Sot del Bagueny.

Imatge destacada: Alineació del Juvenil A contra la UD Unificación Bellvitge | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS