El Sant Andreu visita aquest diumenge a les 11:45h la FE Grama i té la possibilitat d’aconseguir la cinquena victòria consecutiva. L’equip de Mikel Azparren es troba en la millor dinàmica de la temporada a la lliga i vol aprofitar-ho per a continuar escalant posicions a la classificació.

Els quadribarrats poden posar la cinquena marxa i encadenar cinc victòries seguides. Després d’haver retallat vuit punts a la promoció d’ascens aquestes últimes jornades, el Sant Andreu vol agafar velocitat de creuer i mantenir-se en la batalla per la zona noble. A més, s’espera una bona assistència d’afició andreuenca a l’estadi colomenc.

La FE Grama lluita per a escapar de la zona de descens i mantenir la categoria després de l’ascens de la temporada passada. Els colomencs són dinovens amb 22 punts i tenen la salvació a cinc. Només han guanyat quatre partits en aquesta lliga, però tots com a local.

Azparren té les baixes de Víctor Alonso i Ton Alcover per lesió. Juanan també és baixa per un cop que va rebre al canell la setmana passada i ha de passar una prova. Dani Guerrero és dubte. Els colomencs tenen la baixa d’Antonio Marín per sanció.

FE GRAMA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 30 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 3 de març, a les 11:45h
Estadi: Municipal Nou de Santa Coloma de Gramenet Can Peixauet
Arbitratge: Carlos Albelda Barcena (del. Barcelona), assistit per Jordi Fulla Planas (Girona) i Marc Oltra Saez (Barcelona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trimijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS