La final de la Copa Catalunya serà el primer de maig

La final de la Copa Catalunya entre la UE Sant Andreu i el FC Vilafranca es jugarà el dimecres primer de maig a les 18:00h al Municipal de L’Hospitalet. Així ho han acordat ambdós clubs i la Federació Catalana de Futbol en una reunió aquesta tarda.

Es tracta d’un dia festiu, amb motiu del Dia Internacional dels Treballadors, i l’entrada serà de franc, amb la voluntat de convertir la final en una autèntica festa i d’afavorir l’assistència dels afeccionats i de les famílies. A més, TV3 televisarà el partit en directe.

El Sant Andreu jugarà amb la segona equipació com a visitant, atès que es fa per un criteri d’antiguitat.

Fotografia: FCF

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019