La final de la Copa Catalunya serà el primer de maig

La final de la Copa Catalunya entre la UE Sant Andreu i el FC Vilafranca es jugarà el dimecres primer de maig a les 18:00h al Municipal de L’Hospitalet. Així ho han acordat ambdós clubs i la Federació Catalana de Futbol en una reunió aquesta tarda.

Es tracta d’un dia festiu, amb motiu del Dia Internacional dels Treballadors, i l’entrada serà de franc, amb la voluntat de convertir la final en una autèntica festa i d’afavorir l’assistència dels afeccionats i de les famílies. A més, TV3 televisarà el partit en directe.

El Sant Andreu jugarà amb la segona equipació com a visitant, atès que es fa per un criteri d’antiguitat.

Fotografia: FCF

Més en

El Juvenil A i fer el Narcís Sala un fortí

Premsa13 de setembre de 2019

La feblesa defensiva castiga el Sant Andreu (2-2)

Premsa11 de setembre de 2019

Figueres – Sant Andreu: esmolem ben bé les eines

Premsa10 de setembre de 2019

Bon punt del Juvenil A fora de casa (1-1)

Premsa8 de setembre de 2019