La força del Narcís Sala

El Sant Andreu torna al Narcís Sala tres partits després amb l’objectiu d’aconseguir una nova victòria a casa que permeti retallar punts amb el quart classificat. L’equip de Mikel Azparren està obligat a guanyar contra un rival de la zona mitjana de la classificació que ha plantejat molts problemes als quadribarrats les últimes temporades. L’accés al Gol Nord només costarà un euro.

Després d’una victòria i dos empats amb regust de poc durant la setmana passada, el Sant Andreu ha preparat a consciència el retorn al Narcís Sala, que de nou empenyerà els quadribarrats en el que pot ser un pas més cap a la disputa de la promoció d’ascens. L’equip de Mikel Azparren necessita el triomf per a retallar punts amb el quart classificat.

El Santfeliuenc arriba a la recta final de la lliga després d’haver garantit pràcticament la seva continuïtat a Tercera una temporada més. El conjunt del Baix Llobregat, un dels que va derrotar els andreuencs a la primera volta, va sumar dos punts de nou la setmana passada.

Azparren té les baixes de Víctor AlonsoTon Alcover i Juanan Gallego per lesió.

UE SANT ANDREU – SANTFELIUENC FC

Competició: Jornada 35 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 31 de març, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Joan Masip Vidal (del. Lleida), assistit per Jesús Gimeno Solans (Lleida) i Albert Manrique Tomás (Lleida)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Sant Andreu – Terrassa: continuar l’escalada

Premsa11 de gener de 2020

Prèvia Femení A i Femení B

Premsa10 de gener de 2020

Començar l’any amb bon peu

Premsa10 de gener de 2020

Adri Rivas, nova peça per l’atac del Sant Andreu

Premsa10 de gener de 2020