Per la via ràpida (0-3)

El Sant Andreu s’ha imposat a la FE Grama i ha encadenat la cinquena victòria consecutiva. Un doblet de Kuku abans del descans ha encarrilat un partit igualat en què Segovia ha hagut d’intervenir en accions clau per a mantenir la porteria a zero. Carlos Martínez ha sentenciat en una segona part controlada pels quadribarrats.

Inici de partit igualat entre el Sant Andreu i la FE Grama en una primera part amb oportunitats per a ambdós equips. Segovia ha intervingut ja el primer minut per a treure una rematada de Buba amb el peu. Els quadribarrats han respost amb una falta que ha picat al pal i a la qual no ha arribat a rematar Kuku (6’) i amb un xut creuat de Josu que ha posat a prova Toni (14’).

La igualtat s’ha mantingut durant bona part del primer temps, però el partit s’ha animat en el tram final. Segovia ha tret una rematada de Buba (34’) i una passada de la mort de Josu no ha trobat rematador (35’). El Sant Andreu, però, ha aconseguit de trencar l’encontre en tres minuts. Dos gols de Kuku, amb sengles centrades de Ferran, han donat un avantatge que ha acabat sent definitiu.

En la primera acció, Ferran ha arrencat des de la frontal de l’àrea, driblant tots els defenses, i ha fet la centrada al segon pal des de la línia de fons perquè Kuku posés el cap i obrís la llauna (39’). A la segona, des de l’esquerra, ha fet una centrada mil·limètrica i Kuku ha tornat a posar la testa per a anotar el segon (41’).

El conjunt colomenc ha intentat reaccionar abans del descans i David López ha tret sota pals una rematada de Rojas. Al contracop, Toni ha evitat el gol de Ferran en un tir des de la frontal de l’àrea. La renda de dos gols ha donat tranquil·litat al Sant Andreu de cara a la segona meitat.

A la represa, de nou Segovia ha hagut d’intervenir en un u contra u amb Buba. El porter andreuenc ha posat un peu providencial per a mantenir la distància en el marcador (46’) i ha blocat un xut posterior des de dins l’àrea (56’). Per part andreuenca, Josu ha fregat el tercer en un xut de falta que ha tret Toni (62’) abans que Segovia posés un altre peu salvador.

El Sant Andreu ha gestionat la renda amb eficàcia i sense cedir més oportunitats als colomencs, que no han pogut convertir la possessió en oportunitats. Una arribada a l’àrea que ha provocat una nova intervenció de Segovia, després d’un penal clar sobre Felipe Sá, ha estat l’última ocasió local (74’). Poc després, Carlos Martínez ha sentenciat el partit. Josu l’ha assistit dins l’àrea i amb el cap ha salvat la sortida desesperada de Toni (76’). Guillem ha tingut l’última en un xut creuat l’últim minut.

Els quadribarrats han sumat la cinquena victòria consecutiva i s’han situat sisens amb 46 punts, superant el Reus ‘B’, situant-se a només un punt de l’Horta i a dos del Terrassa, que és quart amb un partit més. Diumenge vinent el Sant Andreu rebrà l’Ascó al Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

FE Grama (0): Toni Texeira, Juan Carlos, Rojas, Javi Chica (Joel, 32’), Buba (Duarte, 67’), Cristóbal, Omar, Esteve (Cazorla, 80’), Canelada, Pluvins i Samu.

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Jaume, Sergi Garcia, Felipe (Óscar, 80’), Josu, Ferran (Guillem, 69’) i Kuku (Carlos, 58’).

Gols: 0-1 Kuku (38’), 0-2 Kuku (41’), 0-3 Carlos (76’).

Àrbitre: Sr. Albelda Barcena (del. Barcelona), ha amonestat Omar pels locals i Ferran, David López, Josu, Felipe i Ton Alcover pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 30 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal Can Peixauet.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS