Poc premi per un gran partit (1-1)

El Sant Andreu ha tret un punt del camp de L’Hospitalet en un partit en què ha tingut oportunitats per a guanyar el líder a domicili. Kuku ha avançat els quadribarrats amb un gran xut el primer minut de joc, però Salinas ha restablert l’empat a la segona part. Aliaga ha estat providencial per a mantenir els riberencs dins de l’encontre. L’afició quadribarrada ha tornat a animar fins el final sense defallir amb un gran desplaçament a L’Hospitalet.

El conjunt andreuenc ha fregat la victòria al camp del líder amb un gran treball d’equip. El Sant Andreu ha colpejat amb un gran gol de Kuku en la primera acció del partit. Noguera ha fet una passada llarga, Gabriel ha fallat en el refús i el davanter quadribarrat s’ha endut la pilota. Kuku ha controlat amb el pit, ha avançat uns metres i ha batut Aliaga amb un xut potent i col·locat des de la corona de l’àrea.

Els d’Azparren s’han trobat còmodes i amb el marcador a favor. L’Hospitalet ha intentat reaccionar, però no ha pogut crear perill sobre la porteria de Segovia. El porter quadribarrat ha fet una intervenció de mèrit per a rebutjar un xut de Ripoll (38′), l’única oportunitat clara dels riberencs. La primera part ha transcorregut igualada i amb diverses interrupcions del joc.

A la represa, el Sant Andreu ha tingut una oportunitat d’or per a sentenciar el partit. Ferran ha habilitat Kuku en un contracop i el davanter ha fet la passada ideal per a deixar Josu sol, però Aliaga ha sortit ràpidament i no l’ha pogut superar en l’u contra u (48′). Poc després, Ferran ha pres el botó del míssil, però de nou Aliaga ha estat providencial per a evitar el gol quadribarrat (53′).

Amb el pas dels minuts, el Sant Andreu ha tingut més dificultats per a controlar L’Hospitalet, que ja començat a rondar l’àrea. La clarividència de Cristian Gómez, filtrant una gran passada profunda, ha habilitat Salinas després de la desmarcada i el pitxitxi de la lliga no ha fallat davant Segovia (72′). Els andreuencs han tingut dos xuts més a la recta final, de Kuku i Ferran, però de nou els tirs llunyans han topat amb Aliaga.

El Sant Andreu ha tret un punt del camp de L’Hospitalet, però n’ha marxat amb la sensació d’haver pogut guanyar el partit. Els quadribarrats acaben la setmana cinquens havent d’eixugar cinc punts amb el quart, amb cinc punts de nou possibles i diumenge vinent rebran el Santfeliuenc a les 12:00 al Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

CE L’Hospitalet (1): Aliaga, Dani Fernández, Gabriel (Canario, 66′), Diego, Eudald, Juste, Cristian Gómez, Ton, David Jiménez (David García, 85′), Salinas i Ripoll (Alfonso, 59′).

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Guerrero, Sergi Garcia (Guillem, 68′), Felipe Sá (Jaume, 56′), Ferran (Carlos, 85′), Josu i Kuku.

Gols: 0-1 Kuku (1′), 1-1 Salinas (72′).

Àrbitre: Sr. Fernández Pérez (del. Barcelona), ha amonestat Juste, Dani Fernández, Gabriel i Salinas pels locals i Felipe Sá i Llamas pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 34 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal de L’Hospitalet.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

Més en

Comunicat sobre la sentència del Tribunal Suprem

Premsa14 d'octubre de 2019

Empat insuficient (1-1)

Premsa13 d'octubre de 2019

Sant Andreu – Castelldefels: reprendre el rumb

Premsa12 d'octubre de 2019

Capgirar la dinàmica

Premsa11 d'octubre de 2019