Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova jornada pels equips andreuencs, però que l’encaren amb sensacions diferents. Després d’una setmana de descans a causa del Carnestoltes, torna la competició. El Juvenil A va vèncer en l’últim partit contra l’AT Segre i va trencar així una ratxa de quatre jornades sense guanyar. Els homes dirigits per Ignasi Senabre, amb cinc punts de marge sobre el descens, es desplacen aquest dissabte al camp del CF Vilaseca (16:00 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic continua immers en la mala dinàmica i intentarà refer-se aquest diumenge contra el Club Esportiu Premià al Narcís Sala (18:00 h).

CF Vilaseca – Juvenil A

Amb la passada victòria el Juvenil A ha agafat una mica d’aire i s’ha allunyat cinc punts per sobre del descens. La victòria enfront de l’AT Segre (2-1) va trencar una ratxa de tres derrotes i un empat, fet que va fer que el conjunt andreuenc torni a augmentar la confiança. Aquest dissabte juguen al camp del CF Vilaseca (16:00 h), equip que té vint-i-vuit punts, dos més que l’equip quadribarrat.

El Vilaseca fa sis jornades que no venç, però ha aconseguit dos empats en els últims tres partits. Pel que fa als homes entrenats per Ignasi Senabre, després de la important victòria en l’últim duel, volen sumar els tres punts a domicili, fet que no succeeix des de la jornada cinc, contra el CE Mercantil, a finals del setembre de l’any passat. Si el Juvenil A guanya, avançaria en la classificació al Vilaseca i podria augmentar la distància sobre el descens.

Sant Andreu Atlètic – Club Esportiu Premià

El filial quadribarrat està en una situació d’emergència. Quatre empats i sis derrotes en els últims deu partits han fet que ocupi la penúltima posició, a tres punts de la promoció de descens i a quatre de la salvació. El conjunt entrenat per Dani López vol capgirar la situació i necessita sumar els tres punts aquest diumenge contra el Club Esportiu Premià al Narcís Sala (18:00 h).

El Premià, tot i que ocupa la sisena posició, està en el pitjor moment de la temporada. Ha encadenat quatre derrotes consecutives. El Sant Andreu Atlètic, que només ha guanyat un partit com a local en tota la temporada, com més aviat millor ha d’aconseguir bons resultats per sortir de la zona de descens. Queden onze jornades, però cada cop més els punts són més decisius. Per això, serà important que el filial quadribarrat es faci fort al Narcís Sala el que resta de temporada, començant aquest diumenge contra el Club Esportiu Premià (18:00 h).

Imatge: El Juvenil A en el partit enfront de la UE Llagostera | UE Llagostera.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS